SOFER AUTOCAMION

SC CASTELLUCI TRANS SRL

21-02-2008 | EXPIRA LA 22-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Transportul si livrarea comenzilor de marfa catre clienti, in urma unei rute prestabilite, in timpul prestabilit si in cantitatile si marcile comandate.


CERINTE

- atestat transport marfuri
- permis cat B, C, E
- experienta in domeniu
- atentie, buna organizare


BENEFICII OFERITE

- pachet salarial motivant


DESCRIEREA FIRMEI

SC CASTELLUCI TRANS SRL

Castelluci Trans a luat fiinta in anul 2005 avand ca obiect de activitate transportul rutier de marfuri si casa de expeditie
Incepand cu luna septembrie 2007 SCASTELLUCI TRANS a inceput actvitatea de distributie a materialelor de constructie.
Piata tinta a companiei Castelluci Trans este Regiunea de Nord-Est. Domeniul de activitate este deosebit de dinamic, acest lucru influentand politica de dezvoltare a companiei, atat pe termen mediu cat si lung.

In cei aproape 3 ani de activitate, compania Castelluci Trans s-a dezvoltat continuu.
Obiectivul nostru este ca in cel mai scurt timp sa ajungemi sa fim un reper in domeniul distributiei materialelor de constructii, in Regiunea de Nord Est a Romaniei, si nu numai.

Misiunea companiei Castelluci Trans este orientata spre satisfacerea standardelor si performantelor pietii prin crearea unui mediu profesionist de derulare a activitilor specifice.
Principiile care guverneaza activitatea companiei Castelluci Trans sunt:
- Profesionalismul - este principiul de baza al Castelluci Trans, compania fiind orientata spre satisfacerea cu profesionalism a nevoilor clientilor, activitatea firmei fiind in concordanta cu standardele si rigorile comerciale de cel mai inalt nivel.
- Servicii de calitate - activitatea companiei consta in oferirea unor pachete de produse si servicii care au la baza calitatea.
- Eficienta si promptitudinea serviciilor oferite
- Responsabilitatea fata de clienti si mediul de afaceri.
Pentru respectarea acestor principii, Castelluci Trans investeste permanent in oameni, infrastructura si imagine, dovada a acestui lucru fiind imaginea pe care si-a creat-o de-a lungul activitatii.

Persoane de contact:
Administrator- Grigore Grigorean 0744519849
Director Resurse Umane- Larisa Gogolinca 0740760902