SEF COMPARTIMENT TRANSPORTURI

EGGER ROMANIA SRL

26-07-2009 | EXPIRA LA 01-08-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Responsabilitati in toata aria de transporturi - logistica si vama
- Negocierea contractelor de transport si selectia transportatorilor adecvati
- Asigurarea capacitatii de transport
- Formalitati vamale
- Conducerea si instruirea personalului din subordine
- Statistica
- Administrare departament
- Colaborarea cu Departamentele Desfacere, Vanzari, case de expeditii, trasportatori, autoritatile vamale si fiscale
- Imputernicire in domeniul negocierii transporturilor, contracte de transport, achizitie, asigurare transport


CERINTE

- Experienta in domeniul transporturilor de cel putin 3 ani
- Minim 1 an experienta intr-o functie de conducere
- Studii superioare finalizate
- Cunostinte operare PC
- Cunostinte avansate de limba engleza/germana
- Foarte bune cunostinte de transporturi (rutiere, navale, cale ferata)
- Capacitati organizatorice si de comunicare
- Capacitate de lucru in conditii de stres
- Gandire logica
- Autoimpunere

Oferim un loc de munca ce se caracterizeaza prin diversitate si responsabilitate, intr-o companie multinationala, mediu de lucru dinamic, orientare si instruire specifica, recompense in functie de performanta si oportunitati de dezvoltare profesionala, pachet salarial foarte motivant.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania EGGER cu sediul in St. Johann in Tirol, Austria a fost fondata in 1960 si a evoluat catre un grup international de firme. Ne numaram printre producatorii de frunte de materiale lemnoase din Europa si printre cei mai importanti furnizori din industria mobilei si din comertul specializat in lemn. Dezvoltarea noastra dinamica poarta amprenta continuitatii si suntem constienti de faptul ca o mare parte din succesul nostru se datoreaza angajatilor nostri motivati. Garantarea dezvoltarii si a continuitatii reprezinta prioritatea principala. in acest scop ne bazam pe angajatii talentati si motivati, orientati catre rezultate, deschisi cunoasterii si competenti din punct de vedere intelectual.
Cu o cota de piata in Europa de cca. 11 %, grupul EGGER este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de PAL, MDF, OSB si produse innobilate, cum ar fi placi melaminate, elemente postforming si softforming, elemente finite, laminate, canturi si podele laminate.
in prezent, din grupul EGGER fac parte 16 fabrici din 6 tari, cu un numar total de circa 5.300 angajati, precum si birouri comerciale reprezentante in toate tarile industriale importante din lume.
Situata in judetul Suceava , EGGER Romania este cea de-a 16 unitate de productie a grupului. Fabrica este intinsa pe o suprafata de aproximativ 80 de hectare si a beneficiat de o investitie de 210 milioane euro precum si de instalatii ultramoderne de protectia mediului. In prezent avem in jur de 450 de salariati, dar dupa extinderea proiectului vom ajunge la un numar de aproximativ 700 de angajati.

www.egger.com