Reprezentant Vanzari - zona Suceava

SC TRANSGHE SRL

08-11-2010 | EXPIRA LA 14-11-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Postul de Reprezentant Vanzari - zona Suceava, are ca obiectiv crearea si dezvoltarea relatiilor de vanzari cu firmele si persoanele care detin autovehicule de transport si de mare tonaj.
Activitatea se va axa pe vanzarea directa de anvelope pentru aceste autovehicule, urmand ca cea mai mare parte din timpul de lucru sa fie petrecut in deplasari la clienti.
Responsabilitati:
- cresterea continua a portofoliului de clienti
- acordarea de consultanta clientilor
- coordonarea distributiei de produse comandate la clienti
- evaluarea constanta a capacitatii de consum a pietei, descoperirea unor metode mai eficiente de marketing si vanzari, supravegherea strategiei si activitatii concurentei si raportarea acestor informatii


CERINTE

- Experienta in domeniul vanzarii de anvelope este o conditie obligatorie
- Permis de conducere categoria B
- Abilitati de vanzare si negociere
- Persoana corecta, responsabila, gandire strategica, buna organizatoare a timpului si activitatii, atenta la detalii, perseverenta, orientata spre rezultat
- Atitudine, aspect si maniere profesionale
- Persoana dinamica, dispusa la deplasari constante in interes de serviciu


BENEFICII OFERITE

Angajare cu carte de munca, salariu fix + comisioane din vanzari + bonusuri de performanta, masina de serviciu full time, laptop + internet mobil, telefon si altele.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania TRANSGHE activeaza pe piata interna si internationala din anul 2000. Domeniile principale de activitate sunt: transporturi si expeditii interne/internationale cu camioane proprii, intermedieri transporturi si expeditii interne/internationale, comert intern/international, exploatare balastiera, realizare/reabilitare drumuri, constructii, investitii si intermedieri imobiliare si vanzari carburanti si alte produse.
Compania a demarat recent si alte activitati economice, printre care si un departament specializat in vanzarea directa de anvelope pentru autovehicule de transport si de mare tonaj.