F&B Manager Suceava

CONTINENTAL HOTELS SA

06-02-2006 | EXPIRA LA 08-03-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

coordonarea activitatii unitatii de alimentatie publica a hotelului Continental Suceava;
conducerea si controlul operational si gestionar al activitatilor restaurantului, bucatariei, laboratorului de cofetarie si a barului de zi;
implementarea standardelor si procedurilor de F&B stabilite la nivelul lantului hotelier Continental;
coordonarea evenimentelor speciale organizate in restaurant conform politicii stabilite din sediul central ale lantului hotelier Continental,
asigurarea calitatii si igienei conform standardelor existente.


CERINTE

absolvent studii superioare, preferabil de specialitate;
minim 2 ani experienta pe pozitii manageriale in F&B;
2 limbi straine de circulatie internationala;
operare PC;
pregatire manageriala in turism sau industria alimentara constituie avantaj;
brevet de turism constituie avantaj


BENEFICII OFERITE

posibilitatea de a face parte dintr-o echipa de profesionisti intr-o companie in puternica dezvoltare;
posibilitatea de a va construi o cariera in turism.
pachet salarial atractiv


DESCRIEREA FIRMEI

Continental Hotels lantul hotelier cu cea mai mare acoperire din tara, 9 hoteluri care raspund celor mai exigente gusturi, reprezentand cele mai bune oportunitati pentru afaceri si petrecere a timpului liber in 8 orase din tara:Bucuresti, Sibiu, Targu Mures,Oradea, Arad, Suceava, Turnu Severin,Gaiser-Predeal, precum si in cele 3 hoteluri Ibis din Constanta si Bucuresti.
14 ani de experienta in industria hoteliera, servicii oferite la standard international, baza materiala permanent reinnoita si profesionalismul personalului nostru sunt atuurile companiei Continental.