Director General Economic

IVENTA Romania Management Consulting S.R.L.

27-02-2006 | EXPIRA LA 29-03-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

În această poziţie de conducere coordonaţi activitatea filialei în domeniile finanţe-contabilitate, administraţie, organizare şi resurse umane. Elaboraţi planuri de acţiune şi rapoarte financiare pentru sediul central din străinătate privind rezultatele financiare ale societăţii. Pe lângă acestea reprezentaţi societatea în relaţiile cu autorităţile, instituţiile şi mediul de afaceri local.


CERINTE

Fiind candidatul nostru ideal, aveţi studii superioare economice şi o experienţă de peste 5 ani pe o poziţie similară, în cadrul unei societăţi internaţionale implicate în producţie. Aveţi cunoştinţe foarte bune de limbă engleză şi sunteţi familiarizat cu programul SAP. Postul menţionat reprezintă o provocare pentru abilităţile dumneavoastră manageriale, gândirea conceptuală şi analitică şi spiritul de iniţiativă!


BENEFICII OFERITE

Dacă vă recunoaşteţi în descrierea de mai sus, ne bucurăm să primim candidatura dumneavoastră pe Internet la adresa iventa@iventa.co.ro sau în scris, menţionând numărul de referinţă 30 001.


DESCRIEREA FIRMEI

IVENTA este una dintre cele mai importante companii în domeniile consultanţă în managementul resurselor umane şi marketingul resurselor umane în Austria şi Europa Centrală.

Clientul nostru este unul dintre cei mai mari investitori în industria lemnului pe piaţa din România. În vederea extinderii activităţii căutăm pentru locaţia din judeţul Suceava un

Director General Economic