Controller- Specialist IT - Suceava

CONTINENTAL HOTELS SA

10-03-2007 | EXPIRA LA 16-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Controleaza modul de operare in sistemele informatice de gestiune.
- Verifica si aplica procedurile privind modul de desfasurare al activitatii restaurantului, receptiei, compartimentului de aprovizionare si casierii sub aspectul gestiunii marfurilor, materiilor prime, valorilor banesti si al circulatiei documentelor.
- Organizeaza, controleaza, valorifica si raporteaza activitatea comisiilor de inventariere, propunand perioadele de efectuare a acestora.
- Verifica implementarea la nivelul sucursalei a procedurilor si metodologiilor emise de catre compartimentul de audit din centrala (standarde, retetare).
- Administreaza serverele din reteaua locala (LANA), bazele de pe serverele din reteaua locala (DBA), aplicatiile din reteaua locala (AA),
- acorda suport tehnic si supervizeaza utilizatorii din sucursala, mutari de echipamente, instalari si actualizari software pe statii de lucru.


CERINTE

- Absolvent studii superioare de informatica de gestiune, inginerie economica, inginerie alimentara.
- Cunostinte de gestiune economica, cunostinte hardware si administrare sisteme informatice.
- Cunoasterea de sisteme informatice hoteliere constituie avantaj.
- Experienta in: instalare, administrare de retele Windows (arhitecturi client-server), Windows 2000 Server, Windows Workstations, SQL 2000 Server, Servicii client internet, e-mail, constituie un avantaj.
- Experienta in suport tehnic si helpdesk reprezinta un avantaj
- Limbi straine: engleza
- Abilitati de comunicare si lucru in echipa
- Integritate, gandire critica si capacitate decizionala


BENEFICII OFERITE

- mediu de lucru profesionist;
- posibilitatea de a lucra intr-un lant hotelier de renume, companie solida si in ascensiune,
- pachet salarial atractiv.


DESCRIEREA FIRMEI

Continental Hotels, lantul hotelier cu cea mai mare acoperire din tara, 11 hoteluri care raspund celor mai exigente gusturi, reprezentand cele mai bune oportunitati pentru afaceri si petrecere a timpului liber in 9 locatii din tara: Sibiu, Targu Mures,Oradea, Arad, Suceava, Turnu Severin,Gaiser-Predeal, precum si in cele 3 hoteluri Ibis din Constanta si Bucuresti.
15 ani de experienta in industria hoteliera, servicii oferite la standard international, baza materiala permanent reinnoita si profesionalismul personalului nostru sunt atuurile companiei Continental.