colaborator

Confidential

13-04-2010 | EXPIRA LA 19-04-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

comercializare produse marca FM - parfum-uri , make-up si detergenti


CERINTE

program part time
castigi in functie de cat muncesti


BENEFICII OFERITE

COMPANIA OFERA CEL MAI BUN COMISION LA VANZARE: minim 40% dar ATENTIE: nu exista target lunar, ritmul de lucru ti-l stabilesti singur!!! (nu exista valoare minima pe comanda, nu exista nici o impunere de volum al vanzarii lunare, lucrezi cat si cand doresti).

CAT VEI CASTIGA? RASPUNSUL ESTE LA TINE:

Vrei sa economisesti bani? Devii membru FM si beneficiezi de produsele companiei la pret de distribuitor! Economisesti 40%! Daca esti consumator de produse cosmetice si ??? intrand in aceasta afacere ??? obligatiile, cadourile si atentiile (pe care cu totii le facem cu diverse ocazii) le alegi dintre produsele FM, vei avea o economie in bugetul lunar in jur de 100 RON sau chiar mai mult. Cat inseamna pe an: peste 1000 RON.

Vrei un castig lunar suplimentar? Poti castiga pana la 1500- 2000 RON lunar din vanzare. Castigul este dinamic, in functie de cata energie esti dispus sa aloci acestei laturi: vanzarea.

Vrei sa faci performanta? AICI ESTE AFACEREA!!. Creaza propriul grup de distribuitori. Compania te motiveaza: 21% din vanzarea lunara sa va intoarce sub forma de bonus, impartindu-se la subgrupurile create functie de eficienta fiecaruia. O persoana energica poate ajunge - chiar fara sa vanda produse - la un castig de 1000 euro lunar in 8-18 luni in sistem part time sau 4-8 luni in sistem full time. Din nou ATENTIE: FARA INVESTITII! Dupa atingerea acestui nivel castigul este permanent crescator!