Tarif-ul WORK and TRAVEL USA creat pentru studenti

INTERJOB

21-03-2008 | EXPIRA LA 20-04-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

INTERJOB ofera WORK and TRAVEL USA 2008


CERINTE

Costul programului
Tarife Work and Travel USA special concepute pentru studenti, oferite numai de INTERJOB. Pret program 639 $, inclusiv asigurare medicala si interviu.
Nu se percep alte taxe.


BENEFICII OFERITE

Salarii mari
Este important ca fiecare student sa fie multumit de job-ul ales. Sponsorul INTERJOB-ului ofera salarii mari pentru studenti in medie 10$/ora, in functie de nivelul de cunoastere a limbii engleze si experienta.

Siguranta job
Job-uri accesibile (hoteluri, cazinouri, restaurante, etc) si garantate. Siguranta job-ului prin sponsor desemnat de Departamentul de Stat.

Inscriete in program de acasa. Este atat de usor! Documente prin e-mail si interviu prin telefon. Prezenta ta la agentie este facultativa.


DESCRIEREA FIRMEI

INTERJOB este cea mai competenta si experimentata agentie, specializata in sprijinirea persoanelor interesate in gasirea unor locuri de munca, permanente sau sezoniere, in strainatate.
Ne adresam in aceeasi masura studentilor si elevilor interesati ca, in perioada vacantei de vara, sa efectueze stagii de perfectionare in baza programelor internationale de training.