Super oferte Baby Sitter Europa si America - Plecari Imediate

Work Experience

29-01-2009 | EXPIRA LA 12-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Programul Au Pair este un program international de schimb de experienta care ofera tanarului aplicant posibilitatea de a conoaste traditiile si cultura altei tari, un nou mod de viata, precum si de a urma cursurile de limba engleza in cadrul unor universitati cum ar fi Cambridge, Oxford, si de a obtine o diploma recunoscuta international.De asemenea esti invitat in sanul unei familii europene riguros selectata ca membru de familie pentru o perioada de pana la12 luni .Durata de muca este de 25-30 de ore saptamanal, 5-6 ore pe zi, cu 2 zile libere pe saptamana, deobicei in weekend.In schimbul acestei socializari cu copiii vei primi in medie intre 60-120 lire sterline pe saptamana depinzand si de varsta copilului, numarul copiilor in ingrijire precum si de modul de atasare si integrare a dumneavoastra in familia gazda.
-baby-sitting: ingrijirea copiilor (insotirea copiilor la/de la scoala/ gradinita, joaca)
- mentineara camerei copiilor in stare de curatenie
-spalarea si calcarea imbracamintei copiilor


CERINTE

- limba engleza la un nivel intermediar si/sau pe cea a tarii gazda
- studii medii sau superioare


BENEFICII OFERITE

-cazare (camera+baie proprii)si masa gratuita
-curs de limba straina platit de familia gazda
-posibilitatea deplasarii cu masina familiei
-acces la toate dependintele
-utilitati: Tv, Radio, CD, Internet.


DESCRIEREA FIRMEI

Work Experience este o companie autorizata pentru selectia si plasara fortei de munca cu personal calificat si cu experienta de peste 5 ani in programele de schimb cultural. In functie de profilul fiecarui applicant Work Experience va gasi un plasament adecvat. Tipurile de programe pe care le promovam sint atat cele de munca cat si de studii/schimb cultural.
Ofertele de munca pe care le avem sint in hoteluri, restaurante, parcuri de distractie, constructii, depozite, baby sitter, salvamari, etc.