SUPER OFERTA PENTRU STUDENTI

SC Naiya SRL

27-04-2009 | EXPIRA LA 03-05-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Programele se adreseaza studentilor cu varsta intre 18-27 ani care doresc o experienta de munca in strainatate


CERINTE

Limba engleza nivel avansat

Pentru progamul Summer Jobs in Grecia limba engleza si/sau germana


BENEFICII OFERITE

Programul Summer job in Grecia - zona continentala cat si cea insulara(CRETE, KOS, CORFU, ZAKYNTHOS, NAXOS, CHALKIDIKI si PELOPONES etc.)

- contractele sunt pe o perioada de 3-6 luni (aprilie - octombrie 2009)
- salariu de 500-700 euro/luna pentru 8 ore/zi lucrate, asigurat prin contract de internship; studentii isi pot suplimenta veniturile cu bacsisuri foarte bune.
- Limba engleza nivel mediu sau germana
- Domeniul in care se ofera contractele de munca este domeniul Hotelier-Turistic (in cadrul unor hoteluri de 3, 4, 5 stele, statiuni ) Posturi de: Receptionists Hostess Animators, Chambermaids, Housemaids, Kitchen help, Cooks/ Chefs and Cook assistants, Drivers, Aerobic instructors, Lifeguards, Bartenders/ Barwoman, Waitresses/Waiters, Pool attendants, SPA staff- masseur /masseuse Handyman/ Cleaners

Programul Summer job in SUA - Studentii pot participa in program doar pe perioada vacantei de vara 2009! (15 iunie-1 Octombrie). Studentii trebuie sa se intoarca la facultate si studii la timp la data de inceput a Universitatilor -(1 octombrie), programul nepermitand studentului sa ramana pe teritoriul SUA peste aceasta data, chiar si cu permisiunea Universitttilor.

- Contractele de munca se fac pe minim 30 ore/saptamana cu o salarizare intre 6$/ora-13/ora (salarizarea depinde de oferta, pozitia obtinuta si nivelul de limba Engleza).

- Joburi in: parcuri de distractii, hoteluri, pensiuni, restaurante, ski resorturi, parcuri nationale


INTERVIURILE SE VOR DESFASURA IN LIMBA ENGLEZA


DESCRIEREA FIRMEI

Consultanta, Servicii HR