Pentru bucatari, ospatari, receptioneri, cameriste – joburi in Hoteluri si restaurante din Marea Britanie , parte a programului ELITE JOBS

G&G International Recruitment

26-12-2010 | EXPIRA LA 01-01-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Daca ai citit acest anunt inseamna ca esti deja interesat de o asemenea oportunitate si iti uram succes in continuare !

Pe toata durata lunii iunie - iulie - august vom publica locuri de munca vacante de exceptie (ELITE JOBS) disponibile in Industria Hoteliera din Marea Britanie din fiecare departament in parte (RESTAURANT, BUCATARIE, RECEPTIE, CAMERE).

Anunturile care nu includ denumirea acestui program (ELITE JOBS) sunt oferte disponibile pentru oricine le considera ca oportunitati de dezvoltare sau o modalitate de continuare a carierei!

Daca consideri ca elite jobul postat merita atentia ta imediata atunci aplica si vei fi contactat in maxim 48 ore!
Daca nu consideri acel job conform asteptarilor tale, asteptam aplicatia ta insotita de o scrisoare de intentie, si vom depune toate eforturile ca dupa interviu sa va putem pune la dispozitie o oferta conform acestor asteptari!


CERINTE

Pentru ca masura performantelor tale in sisteme hoteliere cu management performant vor constitui criterii pentru succesul aplicatiilor dvs viitoare si succesului planificarii profesionale ar trebui sa nu ratezi oportunitatile prezente din industria Hoteliera din Marea Britanie !


Ai doua variante : ori astepti publicarea Elite jobului ori trimiti cvul in avans si veti lua la cunostinta de Elite Jobul Tau dupa interviu si consiliere !

Pentru a-ti inscrie candidatura pe unul din locurile de munca disponibile pe acest program va rugam sa trimiteti cvul la office@ihrc.ro si sa faceti referire la codul : Elite Jobs UK

Mai multe detalii despre program puteti afla vizitand siteul companiei noastre www.ihrc.ro sau contactandu-ne telefonic !

Va dorim succes in continuare !!


DESCRIEREA FIRMEI

Human Resources specialists
for Hotels, Restaurants, Catering, Casinos, Bars and Clubs, Tourism Agencies

National & International placements

The place of opportunities for:
Hotel school graduates; International hospitality trainees; Careers at medium and top management;
Permanent and temporary assignments; Hotel, restaurant & catering jobs and recruitment in the local Romanian market, UK ….& soon for Cruise Lines and other countries