Medici pentru Franta

Business Activ Consult

23-09-2010 | EXPIRA LA 29-09-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

Conditii de selectie:
??? Limba franceza;
??? Specializare: psihiatrie, radiologie, cardiologie, bloc operator, anestezie , oftalmologie, pediatrie, ginecologie, ortopedie, ORL,
??? Experienta minimum 1 an.
??? Sa aveti o prezenta respectabila, si conduita ireprosabila
Pachet salarial:
??? Se lucreaza in spitale private sau de stat din Franta,
??? Salariul este in jur de 3900 euro netul pe luna,
??? Se asigura cazarea dar va fi platita de fiecare candidat in parte
??? Contractul este pe o perioada cuprinsa intre 3-6 luni, depinde de decizia dumneavostra si a spitalului .
Procedura de selectie:
Completati modelul de cv si il trimiteti pe adresa noastra ; are loc un interviu cu un reprezentant la firmei Business Activ Consult de la biroul din Franta. Daca ati trecut de interviu o sa vi se trimita cv-ul la spitalele care au locuri vacante pentru specializarea dumneavoastra.Daca ati fost acceptat urmeaza sa mergeti in Franta pentru un interviu in persoana cu spitalul care v-a acceptat. Costurile transportului si a cazarii pe perioada interviului in Franta sunt suportate fie de dumneavoastra fie de catre spital , in functie de politica fiecarui spital.Daca ati trecut si de acest interviu sunteti angajat si veti semna contractul de munca.
Spitalul la care veti lucra sau colega noastra din Franta o sa va ajute sa va inregistrati la Ordinul medicilor din Franta. Inainte sa plecati o sa vi se trimita o lista cu actele care sunt necesare sa le pregatiti si sa le aveti cu dumneavoastra cand veti pleca. Veti beneficia de asistenta in gasirea unei cazarii, deschiderea unui cont bancar si a tuturor formalitatilor de care aveti nevoie pentru a lucra in Franta.


DESCRIEREA FIRMEI

Business Activ Consult este o firma de consultanta in domeniul afacerilor si resurselor umane.

Serviciile noastre sunt special concepute pentru a se adapta tuturor solicitarilor intr-o piata in continua dezvoltare in care concurenta este din ce in ce mai acerba iar nevoia promovarii valorilor este in continua crestere.