MAREA BRITANIE – Ingrijire Persoane (14 FEB 2009 – Interviu cu angajatorul englez)

Maraly Consulting

07-02-2009 | EXPIRA LA 13-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

MARALY CONSULTING, acreditata de ITM Cluj, organizeaza in data de 14 FEBRUARIE 2009, un nou Interviu de selectie pentru persoanele care doresc sa lucreze in Marea Britanie, pe post de Care Assistant (Asistent Ingrijire Persoane) in azile de batrani.

Interviul va avea loc in TIMISOARA la Hotelul Boca Junior, Str. Simion Barnutiu Nr.29, in Sala de Conferinte, intre orele 09.00 - 16.00.

LA INTERVIU VA PARTICIPA ANGAJATORUL DIN MAREA BRITANIE.

- Inscrierea candidatilor se poate face telefonic la 0264595295; 0745904094; 0744750783 sau prin e-mail la info@maraly.ro
- Participarea la interviu este gratuita.
- Interviul va consta intr-o discutie de aproximativ 5-10 min cu angajatorul englez, prin care acesta urmareste sa vada daca candidatul intelege limba engleza si poate purta o simpla conversatie.
- Candidatii acceptati au posibilitatea de a se inscrie in program imediat dupa ce au sustinut interviul. In acest scop rugam candidatii interesati sa participe la interviu, sa se prezinte cu dosarul complet sau cu o parte din actele necesare (minim CV), urmand ca restul sa fie trimise ulterior prin posta sau curier rapid.
- Numarul locurilor de munca este nelimitat.
- Persoanele interesate care nu pot ajunge la Timisoara, sau pentru care Cluj-Napoca este mai aproape si doresc sa aplice mai repede, se pot inscrie in program si la sediul nostru din Cluj in orice zi de Luni pana Vineri intre orele 10.30 - 17.00.


CERINTE

Poate participa orice persoana indiferent de calificare, cadre medicale, chiar si necalificati.
Nu se cere experienta, doar cunostinte de limba engleza.


BENEFICII OFERITE

Se ofera:
- Salar brut intre 5.73 - 8.00 Lire Sterline/ora in functie de nivelul de limba engleza al candidatului si experienta cu persoanele in varsta. Taxele platite catre statul englez se returneaza ulterior prin programul Tax Back.
- Se va lucra in medie 40 ore/saptamana + ore suplimentare platite.
(In functie de salariul de incadrare initial + orele suplimentare se poate castiga brut pana la 1500 Lire Sterline/luna)
- Cazare asigurata contra cost (aproximativ 50-60 Lire Sterline/saptamana in functie de locatie)
- Masa pe durata programului de munca
- Asigurare medicala
- 1 luna/an concediu de odihna platit
-Asistenta de calatorie pana la locul de munca.
- Asistenta dupa 1 an de munca pentru obtinerea "Blue Cardului" , care ii ofera aplicantului dreptul de munca pe tot teritoriul Marii Britanii in orice domeniu si fara nici o restrictie.

Toate detaliile despre oferta noastra cu actele necesare ulterior pt dosar, costurile aferente, avantajele oferite pt viitor, ….. le gasiti accesand www.maraly.ro

ATENTIE !!! - Prin noi toata lumea pleaca in Marea Britanie cu Permisul de Munca eliberat de statul englez in mana, in original. Legal 100%! Putem dovedi cu permise de munca obtinute, cum prin intermediul nostru au mai plecat si pleaca permanent persoane in Marea Britanie ca si Care Assistant. Nu va trimitem ca Self Employed si nici nu promisiunea ca veti primi acest permis de munca in Marea Britanie dupa o anumita perioada de timp.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie acreditata de plasare forta de munca in strainatate cu sediul in Cluj-Napoca, acreditata de ITM Cluj.
Tel: 0264595295;0745904094;0744750783;
info@maraly.ro; office@maraly.ro
www.maraly.ro