Locuri de munca pentru medici rezidenti/de medicina generala pentru Anglia

Agentia de Recrutare A-team

17-08-2007 | EXPIRA LA 16-09-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Agentia A-team ofera locuri de munca pentru medici rezidenti/de medicina generala in calitate de Resident Medical Officer (RMO) in spitale private de elita din Anglia.

Posturile disponibile se adreseaza medicilor cu experienta de 2+ ani dupa absolvirea facultatii. Responsabiliati principale:
- raspunde de cazurile de urgenta din spital
- atributii specifice in cazul pacientilor aflati in stadiul pre/post operator


CERINTE

a) nivelul de limba engleza foarte bun (diploma IELTS cu un punctaj minim de 7.0). In anumite cazuri aceast examen nu este obligatoriu.
b) competente in resuscitare, analize de singe, administrare perfuzii, cateterizare, EKG
c) 2 ani de experienta dupa absolvirea facultatii
d) inregistrarea la General Medical Council (GMC), sau sa fie eligibil pentru inresitrare

Toti medicii trebuie sa participe la un curs specializat de urgente medicale: Advanced Life-Support and Pediatric Advanced Life-Support (ALS and PALS). Daca nu ati parcrus acest curs, putem sa va oferim noi aceasta posibilitate.


BENEFICII OFERITE

Salariile oferite medicilor rezidenti/de medicina generala pot sa ajunga pina la £2,200 pe saptamina. Costurile de inregistrarea la GMC se ramburseaza pro rata. Contractele minime sunt de 6 luni cu posibilitatea de prelungire. Exista mai multe posibilitati de lucru. Unele ture presupun doua saptamini lucratoare cu o saptamina libera, altele presupun o saptamina lucratoare cu o saptamina libera. Exista posibilitatea de a lucra timp de o saptamina intr-o tura de 12 ore, urmata de o saptamina libera. In cele mai multe cazuri, spitalul asigura cazarea si masa pe parcursul saptaminilor lucratoare.

Agentia A-team va fi alturi de dvs. pe parcursul intregului proces: completarea Cvului, a documentelor, inregistrarea la GMC, cursul de „ALS and PALS”. Clinetii nostri au o reputatie buna in lumea medicala, ca fiind angajatori de incredere.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentia A-team recruteaza medici rezidenti/de medicina generala pentru spitale de elita din Anglia si farmacisti pentru \"Boots the Chemist\" din Regatul Unit al Marii Britanii.