LOCURI DE MUNCA IN STRAINATATE - CIPRU ( NECALIFICATI/CALIFICATI )COD LMS -C

HUMAN RENT ROMANIA

09-02-2007 | EXPIRA LA 15-02-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

Recrutam personal in industria hoteliera pentru hoteluri de 4 si 5 stele in Cipru:
- Fara experienta sau calificare profesionala: supraveghetor copii, supraveghetor piscina, portar, camerista, personal pentru curatenie, florareasa.
Conditii: limba engleza la nivel conversational. Recrutare continua.
- Cu experienta sau calificare profesionala in domeniu: menajera, stewardess, ajutor bucatar, bucatar, supraveghetor piscina, supraveghetor copii.
Conditii: limba engleza la nivel conversational
Data limita de trimitere CV: 26 ianuarie 2007
- Cu experienta sau calificare profesionala in domeniu: supervizor medical, camerista, magazioner textile, personal pentru curatenie, ingrijitor, tehnician-mecanic de administratie,gradinar, supraveghetor piscina, salvamar, administrator/casier, ospatar, barman, bucatar, curatitor bucatarie, receptionist, portar.
Conditii: limba engleza la nivel conversational.
Data limita de trimitere CV: 1 februarie 2007.
- Fara experienta sau calificare profesionala: Personal ptr. curatenie( ptr. perechi).
Conditii: limba engleza la nivel conversational.
Recrutare continua.


BENEFICII OFERITE

Salarii incepand de la 500 de euro! Posibilitate de avansare!

Puteti opta pentru placement (daca aveti experienta in domeniu sau calificare) sau pentru training (daca nu eveti experienta sau calificare).
Programul de training dureaza 2 luni, si contine 4 ore teorie si 4 ore practica platite de restaurantul unde se desfasoara practica. La sfarsitul trainingului se primeste diploma de calificare.

Taxa ptr. hartiile angajatoare este de 280 euro, care trebuie platite numai in cazul in care sunteti acceptati pentru program.

*Asteptam CV-uri in engleza cu fotografie.

In subiect va rugam sa specificati postul la care vreti sa aplicati!

Informatii la nr. de telefon 0264- 484.677 sau pe humanrent@gmail.com.


DESCRIEREA FIRMEI

S.C HUMAN RENT ROMANIA S.R.L face parte din grupul multinational HUMAN RENT ROMANIA cu sedii in Ungaria, Cehia, Slovacia si respectiv Romania. Are un numar de peste 5000 de angajati si este agentul care domina piata fortei de munca din Ungaria, in domeniul recrutarii, plasarii fortei de munca temporara si permanenta.
HUMAN RENT ofera o gama larga de servicii cat mai ample in domeniul resurselor umane. Sunt elaborate sisteme de module din care viitorii nostrii partenerii pot
sa-si aleaga solutia ideala:
- LEASING FORTA DE MUNCA
- CONSULTANTA SI MANAGEMENT IN DOMENIUL RESURSELOR UMANE;
- ORGANIZAREA CURSURILOR DE LIMBI STRAINE ;
- TRAINING DE PERSONAL.
Dezvoltarea sa dinamica si succesul ei se datoreaza in primul rand faptului ca necesitatile partenerilor de afaceri sunt satisfacute intr-un timp cat mai scurt si intr-un mod profesionist.