Incercati Budapesta ! Consultanti interni SAP - modulul FI

iQuest Consulting

18-04-2007 | EXPIRA LA 18-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o importanta companie europeana de retail, care doreste sa isi extinda centrul de competenta SAP de la Budapesta. Prin proiectele transnationale vizate, job-ul propus reprezinta o experienta multiculturala interesanta si o excelenta oportunitate de invatare a meseriilor din retail.

In cadrul centrului de competenta, consultantii interni vor lucra in special in proiecte de dezvoltare de noi functionalitati la sistemul existent, acoperind ciclul complet al unui proiect:
- analiza activitatii, formularea cerintelor, editare specificatii si validare
- configurare si parametrizare sistem SAP
- organizare si derulare testare sistem
- dezvoltare manuale si derulare training utilizatori
- helpdesk si asistenta utilizatori.


CERINTE

Sunt cautate persoane care au avut cel putin o experienta completa in cadrul unui proiect de implementare SAP FI (in calitate de membru al echipei de proiect client sau chiar de consultant). Candidatii eligibili trebuie sa detina urmatoarele competentele:
- Cunostinte de contabilitate, de preferinta standarde internationale de contabilitate. Experienta in fluxurile informationale financiare dintr-o intreprindere.
- Cunoasterea a minim unui modul SAP FI (GL, AP, AR, FA)
-Prelucrarea de baze de date in MS Access sau MySQL.
- Utilizarea limbii engleze in activitatea de zi cu zi este obligatorie. Cunoasterea la nivel conversational a altor limbi (in special maghiara, germana, franceza) reprezinta un avantaj.
- Experienta in lucrul cu echipe multinationale / multiculturale.


BENEFICII OFERITE

Persoanele selectionate vor activa in calitate de salariati ai centrului de competenta SAP, beneficiind de un pachet salarial atractiv.


DESCRIEREA FIRMEI

iQuest Consulting este o firma de consultanta in management, specializata in conducerea proiectelor de schimbare.
In cadrul misiunilor noastre de consultanta in dezvoltare organizationala, clientii nostri ne solicita sa realizam recrutari pentru pozitii de top si middle-management, precum si pentru pozitii de experti sau tehnicieni.