FOOD & BEVERAGE MANAGER

TURISM MOLDOVA

16-11-2009 | EXPIRA LA 22-11-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- organizeaza, coordoneaza si monitorizeaza intreaga activitate a departamentului F&B: restaurant, bucatarie, bar, evenimente
- urmareste implementarea standardelor si procedurilor de Food&Beverage stabilite
- urmareste implementarea si respectarea standardelor de calitate si igiena
- implementeaza sistemul de management al calitatii (HACCP)
- se ocupa de administrarea si instruirea personalului din subordine
- gestioneaza achizitia marfurilor si dezvolta relatia cu furnizorii
- raspunde de atingerea obiectivelor de vanzari ale departamentului F&B
- propune si implementeaza masuri pentru imbunatatirea serviciilor oferite clientilor


CERINTE

- studii superioare
- experienta minim 3 ani in alimentatie publica (sau turism)
- cursuri de pregatire in alimentatie publica (sau curs de manager turism/manager restaurant)
- cursuri managementul calitatii
- aptitudini organizatorice si experienta in conducerea unei echipe
- foarte bune abilitati de comunicare si negociere
- orientare spre rezultate si atingerea obiectivelor
- cunoasterea limbii engleze


BENEFICII OFERITE

- pachet de beneficii in functie de performante
- lucru intr-un mediu dinamic, intr-un grup de firme cu traditie pe piata hoteliera
- posibilitatea de a construi si consolida o cariera in turism
- oportunitatea apartenentei la o echipa de profesionisti, intr-o companie aflata intr-un proces de dezvoltare continua.


DESCRIEREA FIRMEI

Cu o activitate de peste 50 ani in domeniul turismului, compania noastra ofera oaspetilor sai, prin locatiile Grand Hotel TRAIAN 4****, Best Western Hotel ASTORIA 3***, Hostel STUDIS 3***, TRAIAN Conference Center, Restaurant Traian si London Pub, servicii turistice de cazare, restauratie si sali de conferinta.