Fii AU - PAIR in SPANIA, S.U.A. GRECIA

Banca de joburi

04-07-2007 | EXPIRA LA 03-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Daca iubesti copiii si iti doresti sa fii BABY - SITTER in Spania, Grecia sau SUA, atunci înseamn¿ c¿ sunte¿i persoana potrivit¿ pentru programul GUVERNAMENTAL de schimb cultural AU-PAIR.

Programul Au Pair este un program interna¿ional de schimb cultural care d¿ posibilitatea tinerilor din România s¿ VIZITEZE O TARA STRAINA, s¿ participe la cursuri pentru înv¿¿area limbii straine ¿i s¿ C¿TIGE BANI.

Principalele dumneavoastr¿
RESPONSABILITATI constau în a îngriji copii familiei gazd¿, de a-i duce ¿i aduce de la ¿coal¿ sau gr¿dini¿¿, dup¿ caz, de a-i hr¿ni, de a v¿ juca împreun¿ cu ei ¿i de asemenea de a face menaj u¿or în cas¿; adic¿ s¿ ¿terge¿i praful, s¿ da¿i cu aspiratorul, lucruri pe care oricum le face¿i ¿i acas¿.
Pe lâng¿ aceste responsabilit¿¿i care v¿ vor ocupa circa 5-8 ore pe zi ¿i maxim de 2 ori pe s¿pt¿mân¿ baby-sitting ave¿i o SERIE IMPORTANTA de AVANTAJE:
- Ve¿i fi pl¿tit(¿) cu minim 65 Euro pe s¿pt¿mân¿ (pentru cei care nu cunosc limba engleza la nivel conversational) ¿i maxim 150 de Euro pe saptamana. Din experien¿a noastr¿ de mai bine de 5 ani pe acest program, mai to¿i Au-Pair-i ¿i-au m¿rit ace¿ti pocket money muncind în timpul liber, ajungând chiar s¿-¿i dubleze aceste venituri.
- De asemenea, ave¿i o ¿ans¿ extraordinar¿ de a v¿ perfec¿iona nivelul limbii straine, atât în cadrul familiei gazd¿, cât ¿i prin participarea la cursuri de limba
- Este o experien¿¿ de via¿¿ extraordinar¿ care v¿ ofer¿ ¿ansa de a v¿ familiariza cu specificul cultural al tarii in care optati sa mergeti dar ¿i al zonei în care ve¿i locui pe perioada în care ve¿i fi ca un ;BIG BROTHER pentru copii familiei gazda.
- Castigati bani, f¿r¿ a avea statutul de angajat, ci de membru al familiei. Ve¿i fi cazat(¿) într-o camer¿ separat¿ cu tot ceea ce este necesar pentru a v¿ sim¿i confortabil. De asemenea, ve¿i lua masa împreun¿ cu familia ¿i ve¿i avea asigurare medical¿ pl¿tit¿ de familia gazd¿.
- Ve¿i înso¿i familia în excursiile sale.
- Toate familiile care angajeaza Au Pairi de la agentia noastra sunt supuse verificarii eligibilit¿¿ii, astfel încât acestea s¿-¿i poat¿ permite s¿ pl¿teasc¿ un AU-PAIR, s¿-i ofere o camer¿ separat¿ în cas¿ ¿i s¿ nu fi avut în trecut o rela¿ie nepl¿cut¿ cu alti AU-PAIRi.


CERINTE

DACA consideri ca acest program este ceea ce cauti si ti se potriveste, tot ce ai de facut este sa aplici un CV pentru baby-sitting in Anglia.


BENEFICII OFERITE

70 Euro - 130 Euro SAPTAMANAL - daca se lucreaza mai mult de 5 ore / zi;
Familiile va incurajeaza sa lucrati ore suplimentare pentru care veti fi platit. De asemenea va puteti gasi diferite job-uri part - time, astfel, cei care au plecat prin intermediul Agentiei noastre pana acum au reusit sa-si dubleze banii de buzunar.
Limita o stabilesti doar tu!


DESCRIEREA FIRMEI

Banca de joburi este o companie de recrutare si plasare forta de munca in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii, cu sediul in Brasov - ROMANIA, care ofera candidatilor sai cele mai atragatoare programe de schimb cultural si joburi in cele mai diverse domenii de activitate si tari.