Chef de Partie/Bucatar

SAINT ANGEL SRL

24-02-2012 | EXPIRA LA 25-03-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Va doriti un loc de munca pe un vas de croaziera?
Noi va putem ajuta! Recrutam pentru o companie elvetiana. Vapoarele lor navigheaza pe rauri si fluvii din Europa, iar plecarile vor fi incepand cu luna Marie 2012.
Sarcini:
-Responsabil cu prepararea,distributia si setarea bufetului pentru mic dejun si a meselor zilnice,conform meniului stabilit;
-Responsabil pentru departamentul din bucatarie;
-Coresponsabil pentru mentinerea standardelor in departamentul de alimente;
-Asista la comandarea materiilor prime impreuna cu executive chef-ul;
-Asista la provizionarea vaporului cu marfa;
-Coresponsabil pentru depozitarea materiilor prime din bucatarie;
-Coresponsabil pentru manuirea corecta amateriilor prime,produselor si echipamentului din dotare;
-Coresponsabil pentru igiena,curatenie in departament,asistenta la efectuarea inventarului dupa directivele companiei,participarea la programe de instruire;
-Responsabil cu prezenta in restaurant si la diferite bufeturi organizate;
-Responsabil peste departamentele inferioare,precum si supervizarea acestora.


CERINTE

- experienta pe un post asemanator este nercesara

- varsta: intre 18 – 35 de ani

- nivel de limba engleza: cel putin MEDIU (nivel conversational bun) sau

- nivel de limba germana: cel putin MEDIU (nivel conversational bun


BENEFICII OFERITE

Salariile oferite:
Sous Chef incepand cu 1700 EUR
Chef de Partie incepand cu 1400 EUR
Junior Chef incepand cu 750 EUR
Utility incepand cu 650 EUR

Acte necesare:
- C.V. in limba engleza (sa reiasa experienta pe care o aveti in domeniu)
- Poza full body (in picioare)
- Recomandari de la locurile anterioare de munca.


DESCRIEREA FIRMEI

Consultanta in vederea obtinerii unui loc de munca pe vapoare de croaziera.