Bucatari, ospatari, receptioneri, cameriste - Hilton, Marriott, De Vere, Best Western, Von Essen hotels - Marea Britanie

G&G International Recruitment

09-12-2010 | EXPIRA LA 15-12-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Va aducem in atentie o excelenta oportunitate pentru cei care urmaresc dezvoltarea unei cariere profesionale in Marea Britanie!
UNDE ?? In hoteluri de 4-5 stele din Marea Britanie, care fac parte din presigioase lanturi hoteliere precum: Hilton, Marriott, De Vere, Best Western, Von Essen (a celebration of luxury hotels and culinary art) si multe altele.


CE LOCURI VACANTE SUNT !?
Hilton, Marriott, De Vere, Best Western , Von Essen hotels:
- Chef (bucatar);
- chef de partie (bucatar partida), Sous Chef (aj. Bucatar Sef), waiter/waitress (ospatar); receptionist (receptioner);
- housekeeper (cameriste);

**** Hotelurile Von Essen au o particularitate aparte: sunt hoteluri de top, cu servicii de lux si excelente conditii de servire si cazare a clientilor! In plus, standardele de preparare a meniurilor sunt la nivel de arta culinara.
*** In afara ofertelor mai sunt prezentate exista oportunitati de dezvoltare a carierei alaturi de alte hoteluri si restaurante din Marea Britanie (sunt destul de multe pentru a fi enumerate ! pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic).

LA CE NIVEL DE CARIERA: de la entry level (nivel de baza) pana la posturi de management.


CERINTE

- experienta de minim 1 an in pozitia pentru care faceti aplicatia;
- engleza nivel mediu, comunicativ, team player, orientat, catre client, entuziast.

VA URAM SUCCES IN CONTINUARE !!


BENEFICII OFERITE

CE VA OFERIM !
- Posibilitatea de a lucra pe o pozitie similara celei pe care o ocupati in prezent!
- Posibilitatea dezvoltarii profesionale !
- Obtinerea satisfactiei personale si profesionale pe care o asteptati de mult (pachete salariale competitive in concordanta cu nivelul de salarizare European, programe de evaluare si pregatire profesionala;
- Programe de training si obtinerea unui certificat profesional recunoscut international intrunul din Colegiile de Hotelarie si Turism din Marea Britanie );
- Daca ar mai fi ceva de adaugat ramane sa descoperiti voi insiva alaturandu-va acestor organizatii de top din UK.


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in 2001, G&G este deja un nume binecunoscut in randul societatilor de resurse umane atat pe piata locala cat si internationala, avand 6 ani de experienta in furnizarea serviciilor de recrutare si selectie de personal in domeniul HoReCa (hotel, restaurant, catering) pentru toate departamentele si orice nivel de competenta profesionala.

Echipa noastra, formata din consultanti interni si externi cu experienta si pregatire profesionala in psihologie organizationala, specializata in resurse umane, este condusa de aceleasi principii etice bazate pe confidentialitate, impartialitate, obiectivitate,onestitate, profesionalism, total dedicata finalizarii oricarui proiect la nivelul asteptarilor dvs.

Investitiile facute de G&G in cei 6 ani de activitate in dezvoltarea parteneriatelor atat cu societati de acelasi profil din tara si strainatate, cat si cu profesionisti ce activeaza in domeniu, ne ofera posibilitatea de a propune pachete calitative de servicii in domeniul HoReCa.

Noi reintoarcem promisiunea facuta partenerilor prin obtinerea capitalului de resurse umane de care au nevoie pentru atingerea obiectivelor strategice propuse sau prin identificarea unui loc de munca corespunzator pregatirii profesionale si abilitatilor interpersonale.

Experienta, echipa si serviciile noastre ne recomanda ca fiind ceea ce dvs. cautati.