Bucatari - hoteluri, restaurante, puburi, innuri - Marea Britanie

G&G International Recruitment

18-04-2009 | EXPIRA LA 24-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Sute de povesti de success scrise in ultimii 8 ani …. de ce nu am reusi sa cream experienta ta in Marea Britanie intr-un exemplu pentru altii ??

Foarte pe scurt !!!!!!!! pentru clientii nostri din Marea Britanie (hoteluri, restaurante, puburi, inn-uri ) recrutam bucatari cu experienta de min 1 an.

Mai pe larg !!!!!

POSTURI VACANTE !
Asistenti in bucatarie (kitchen porter), bucatar (commis chef), demmis chef, bucatar coordonator sectie (chef de partie), asitent bucatar sef (sous chef) si bucatar sef ( head chef ) si patiseri la aceleasi ranguri .

EXPERIENTA CERUTA : experienta in orice sectie ( sectia calda si / sau rece) , in bucatarie internationala ( italiana, spaniola, mediteraneana frantuzeasca, mexicana, japoneza, chinezeasca, etc)

PROFIL ANGAJATORI :
- hoteluri de 3, 4, 5 stele parte a unor lanturi hoteliere internationale sau in management privat (in cadrul acestor hoteluri regasim : restaurante cu servire a la carte, restaurante de fine dining, Sali pentru evenimente, meniuri speciale pentru brasserie si terrasele de vara, etc)
- hoteluri de lux, parte a celor mai de lux hoteluri din lume (sunt hoteluri de top, cu servicii de lux si excelente conditii de servire si cazare a clientilor ! in plus standardele de preparare a meniurilor sunt la nivel de arta culinara – michelin stars)
- restaurante cu diferite standarde de preparare ( cu servire a la carte sau fine dining/silver services)
- pub’uri si inn’uri

****** posturile vacante nu sunt limitate ! exista oportunitati pentru orice bucatar indiferent de experienta, nivelul de competente , abilitati practice si asteptari personale sau profesionale !


CERINTE

ASTEPTARI GENERALE ALE ANGAJATORILOR
engleza nivel mediu, comunicativ, entuziast si proactiv, pasionat de bucatarie si cu o atitudine corecta fata de colegi, supervizori si fata de munca !

CE VA OFERIM ! posibilitatea de a lucra pe o pozitie similara celei pe care o ocupati in prezent! Posibilitatea dezvoltarii profesionale ! Pachete salariale competitive si foarte motivante ; Programme de training gratuite si obtinerea unui certificat profesional recunoscut international intr-unul din Colegiile de Hotelarie si Turism din Marea Britanie ) ; proces de recrutare/selectie simplu si eficient ;

Daca ar mai fi ceva de adaugat ramane sa descoperiti voi insiva la interviu !

CAND si CUM ? Puteti aplica prin trimiterea cvului direct la office@ihrc.ro; tel/fax : 031 107 24 13 ; mai multe informatii despre compania noastra vizionati siteul companiei noastre : www.ihrc.ro

VA URAM SUCCES IN CONTINUARE !!

****** Pentru oportunitati de cariera pentru celelalte departamente (waiter/waitress (ospatar) ; receptionist (receptioner) ; housekeeper (cameriste) ) puteti trimite cvul la mihaela@ihrc.ro sau ne puteti contacta telefonic.


DESCRIEREA FIRMEI

Human Resources specialists
for Hotels, Restaurants, Catering, Casinos, Bars and Clubs, Tourism Agencies

National & International placements

The place of opportunities for:
Hotel school graduates; International hospitality trainees; Careers at medium and top management;
Permanent and temporary assignments; Hotel, restaurant & catering jobs and recruitment in the local Romanian market, UK & soon for Cruise Lines and other countries