Bucatari – Hilton, Marriott, De Vere, Best Western, Von Essen hotels – Marea Britanie

Global Recruitment Center

17-10-2008 | EXPIRA LA 23-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Va aducem in atentie o excelenta oportunitate pentru cei care urmaresc dezvoltarea unei cariere profesionale in Marea Britanie!
UNDE ?? in hoteluri de 4-5 stele din Marea Britanie care fac parte din presigioase lanturi hoteliere precum: Hilton, Marriott, De Vere, Best Western, Von Essen (a celebration of luxury hotels and culinary art) si multe altele.
CE VA OFERIM ! posibilitatea de a lucra pe o pozitie similara celei pe care o ocupati in prezent! Posibilitatea dezvoltarii profesionale ! Obtinerea satisfactiei personale si profesionale pe care o asteptati de mult (pachete salariale competitive in concordanta cu nivelul de salarizare European, programe de evaluare si pregatire profesionala ; programme de training si obtinerea unui certificat profesional recunoscut international intr-unul din Colegiile de Hotelarie si Turism din Marea Britanie ) ; daca ar mai fi ceva de adaugat ramane sa descoperiti voi insiva alaturandu-va acestor organizatii de top din UK.
CE LOCURI VACANTE SUNT !?
Hilton, Marriott, De Vere, Best Western , Von Essen hotels : Chef (bucatar) ; chef de partie (bucatar partida) , Sous Chef (aj. Bucatar Sef), waiter/waitress (ospatar) ; receptionist (receptioner) ; housekeeper (cameriste) ;
**** Hotelurile Von Essen au o particularitate aparte : sunt hoteluri de top, cu servicii de lux si excelente conditii de servire si cazare a clientilor ! in plus standardele de preparare a meniurilor sunt la nivel de arta culinara.
*** In afara ofertelor mai sunt prezentate exista oportunitati de dezvoltare a carierei alaturi de alte hoteluri si restaurante din Marea Britanie (sunt destul de multe pentru a fi enumerate ! pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic).
LA CE NIVEL DE CARIERA: de la entry level (nivel de baza) pana la posturi de management.


CERINTE

CAND si CUM ? Puteti aplica prin trimiterea cvului direct la office@ihrc.ro; fax : 021 201 56 31
CERINTE: experienta de minim 1 an in pozitia pentru care faceti aplicatia ; engleza nivel mediu, comunicativ, team player, orientat, catre client, entuziast.
VA URAM SUCCES IN CONTINUARE !!


DESCRIEREA FIRMEI

www.ihrc.ro