Barmani - Ospatari - Aj Ospatari pt nava croaziera de lux - Marea Mediterana

G&G International Recruitment

23-04-2009 | EXPIRA LA 29-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Celor care doresc sa-si continue cariera profesionala pe nave de croaziera sau doresc sa traiasca experienta unei provocari in 2009 le oferim o noua oportunitate !

Pentru clientul nostru, vas de croaziera de lux cu o capacitate de 700 pasageri recrutam exclusiv barmani, ospatari si personal auxiliar;

Poti incerca si tu o “aventura” in largul Marii Mediterane, incepand cu luna martie pana in octombrie.2009. Poti petrece vara muncind pe unul din vasele de croaziera de lux .

Recrutam 60 barmani, barmani ospatari, ospatari, ajutor ospatari + 2 vanzatori la magazinele de pe vas + 2 ofiteri;

CRITERII DE SELECTIE:

- varsta minima de 21 ani;
- calificare profesionala ;
- experienta in domeniul vizat, de cel putin 1 an in industria ospitalitatii si pe postul pentru care fac aplicatia (hotel, restaurant, catering, cruise line)
- reale abilitati de comunicare ;
- spirit de echipa ;
- orientare catre client ;
- atitudine pozitiva si proactiva ;
- cunostinte de limba engleza peste mediu ;
- fluenta in vorbirea limbii spaniole
- spirit analitic si organizat ;
- pasionat de a lucra in industria ospitalitatii ;

CERINTE OBLIGATORII
- carnet de marinar ;
- atestat STCW95;
- atestat medical


CERINTE

DETALII SUPLIMENTARE

Contractele sunt pe o perioada de la 6 la 8 luni, din martie pana la sfarsitul lunii Octombrie; Contractele de munca sunt incheiate pe salariu fix GARANTAT la un program de lucru de 7 zile/saptamana ; concediu platit de la 6-10 saptamani in functie de pozitie si durata contractului .
Uniforma, masa si cazarea sunt asigurate gratuit

Interviurile incep cu data de 10 Ianuarie 2009 si se termina la sfarsitul lunii Ianuarie ;
Alternativ, puteti aplica prin trimiterea cvului prin email la office@ihrc.ro; fax : 031 107 24 13 ; pentru detalii suplimentare ne puteti contacta telefonic la 031 107 24 12.

VA URAM SUCCES IN CONTINUARE !!

******** Pentru alte oportunitati de cariera in industria hoteliera locala (Bucuresti) si internationala ( Marea Britanie) va rugam sa consultati siteul companiei noastre : www.ihrc.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in 2001, G&G este deja un nume binecunoscut in randul societatilor de resurse umane atat pe piata locala cat si internationala, avand 6 ani de experienta in furnizarea serviciilor de recrutare si selectie de personal in domeniul HoReCa (hotel, restaurant, catering) pentru toate departamentele si orice nivel de competenta profesionala.

Echipa noastra, formata din consultanti interni si externi cu experienta si pregatire profesionala in psihologie organizationala, specializata in resurse umane, este condusa de aceleasi principii etice bazate pe confidentialitate, impartialitate, obiectivitate, onestitate, profesionalism, total dedicata finalizarii oricarui proiect la nivelul asteptarilor dvs.

Investitiile facute de G&G in cei 6 ani de activitate in dezvoltarea parteneriatelor atat cu societati de acelasi profil din tara si strainatate, cat si cu profesionisti ce activeaza in domeniu, ne ofera posibilitatea de a propune pachete calitative de servicii in domeniul HoReCa.

Noi reintoarcem promisiunea facuta partenerilor prin obtinerea capitalului de resurse umane de care au nevoie pentru atingerea obiectivelor strategice propuse sau prin identificarea unui loc de munca corespunzator pregatirii profesionale si abilitatilor interpersonale.

Experienta, echipa si serviciile noastre ne recomanda ca fiind ceea ce dvs. cautati.