Aupair / Baby-Sitter / Ajutor in gospodarie ca membru al familiei gazda din diverse tari EU

ALC Sweden / NET TRAVEL Romania

07-11-2006 | EXPIRA LA 13-11-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Programul Aupair este un schimb socio-cultural care ofera tinerelor posibilitatea de a-si imbunatati cunostintele de limbi straine, cat si insusirea culturii si civilizatiei unei tari europene. Vei fi gazduita de catre o familie cu copii care are nevoie de ajutor cu sarcinile zilnice, de obicei, pe o durata de 6-24 de luni. In aceasta perioada, vei locui cu familia si vei fi tratate ca "o sora mai mare a copiilor", ajutandu-i si la usoare activitati casnice.


CERINTE

- varsta intre 18-29 ani;
- minim studii medii;
- cunoasterea unei limbi straine de circulatie internationale la nivel conversational
- experienta cu copii (chiar si frati-surori-prieteni de familie)


BENEFICII OFERITE

- Salariu oferit: 205-600 euro (in medie 400 euro/luna)
- cazare si masa;
- posibilitatea folosirii masinii familiei;
- weekend-uri libere, precum si posibilitatea petrecerii; vacantelor impreuna cu familia gazda in tara respectiva sau in strainatate;
- cursuri de limba si cultura tarii gazda platite de familie


DESCRIEREA FIRMEI

Companie Romano-Suedeza acreditata de M.M.S.S., cu vasta experienta in domeniul Aupair si alte programe de Schimb Cultural. Seriozitatea si profesionalismul ne recomanda, ca de altfel zeci de tineri din Romania pe care i-am ajutat sa descopere aventura europeana de-a lungul anilor.

Echipa NetTravel / ALC este intotdeauna pregatita sa-ti ofere tot sprijinul de care ai nevoie pe parcursul anului Aupair. Viziteaza pagina noastra de internet www.alc.cx penrtu informatii complete despre Programul Aupair.