Au pair Marea Britanie(UK)

Daniov Plasament s.r.l.

26-11-2009 | EXPIRA LA 02-12-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Principalele dumneavoastra responsabilitati constau in a ingriji copii familiei gazda, de a-i hrani, de a va juca impreuna cu ei si de asemenea de a face menaj usor in casa, de a-i duce si aduce de la scoala sau gradinita.


CERINTE

* varsta maxima 18-27 ani
* necasatorita si fara copii
* cunoasterea limbii tarii respective la nivel de conversatie
* sa nu mai fi fost Au Pair in respectiva tara
* cazier curat
* experienta in supravegherea copiilor
* constituie avantaj cunoasterea mai multor limbi straine si detinerea unui permis de conducere categoria "B"


BENEFICII OFERITE

- Salariu va fi intre 90-140 £ pe saptamana. Din experienta noastra , mai toti Au-Pair-i si-au marit acesti bani de buzunar; muncind in timpul liber, ajungand chiar sa-si dubleze veniturile.
- De asemenea, aveti o sansa extraordinara de a va perfectiona nivelul limbii engleze, atat in cadrul familiei gazda, cat si prin participarea la cursuri de limba engleza .
- In ciuda faptului ca romanii au inca nevoie de permis de munca pentru a putea lucra in UK, orice Au Pair care sta pentru minim 1 an in UK prin acest program castiga dreptul de a-si stabili resedinta si de a lucra legal dupa acesta perioada, fara sa mai fie nevoie sa obtina un permis de munca in acest sens.
- Este o experienta de viata extraordinara care va ofera sansa de a va familiariza cu specificul cultural al Marii Britanii si al zonei in care veti locui .
- Castigati bani, fara a avea statutul de angajat, ci de membru al familiei. Veti fi cazat(a) intr-o camera separata cu tot ceea ce este necesar pentru a va simti confortabil. De asemenea, veti lua masa impreuna cu familia si veti avea asigurare medicala platita de familia gazda.
- Veti insoti familia in excursiile sale.
- Toate familiile care angajeaza Au Pairi de la agentia noastra sunt supuse verificarii eligibilitatii, astfel incat acestea sa-si poata permite sa plateasca un AU-PAIR, sa-i ofere o camera separata in casa complet utilata si mobilata .

Familiile va incurajeaza sa lucrati ore suplimentare pentru care veti fi platit.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma de recrutare si plasare forta de munca in tara si strainatate.
Firma a fost infiintata in 2007 din dorinta de a veni cu ceva nou in Romania in domeniu recrutarii de personal.
In prezent avem locuri de munca in Franta, Marea Britanie, Belgia, Cipru, Italia.