AU-PAIR ( BABY - SITTER )

Banca de joburi

07-03-2012 | EXPIRA LA 06-04-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Programul Au Pair este un program international de schimb cultural care da posibilitatea tinerilor din Romania sa locuiasca la o familie gazda, sa viziteze Anglia, sa participe la cursuri pentru invatarea limbii engleze sa castige intre 400 - 800 lire / luna si sa ajute familia cu ingrijirea copiilor. Contractul este de 12 luni cu posibilitate de extindere pana la 2 ani.
IMPORTANT!!! Romanii care sunt plasati ca Au Pair in Anglia si stau mai mult de 1 an prin acest program castiga dreptul definitiv si legal de a lucra nerestrictionat in Anglia in orice alt domeniu doresc, in comparatie cu cei care au in continuare restrictii de munca in UK.


CERINTE

Nu exista cerinte speciale, acest program fiind indicat pentru tinerele, cu varste cuprinse intre 18 si 27 de ani, necasatorite, care doresc sa se familiarizeze cu munca intr-o tara straina, sa viziteze, sa isi perfectioneze limba straina, sa castige bani si sa isi ridice automat restrictiile de munca in orice domeniu in UK, putand sa lucreze apoi in domeniul in care isi doresc.


BENEFICII OFERITE

In general familiile gazda ofera AuPair-ului posibilitatea sa castige bani suplimentari prin joburi part-time sau prin marirea numarului de ore de munca; astfel se ajunge usor ca Au Pair-ul sa castige intre 400 - 800 lire / luna.

Costurile programului:
- 320 Euro (199 Euro - Promotie pana in data de 29 Februarie 2012) - Taxa de mediere.


DESCRIEREA FIRMEI

Banca de joburi este o companie de recrutare si plasare forta de munca in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii, cu sediul in Brasov - ROMANIA, care ofera candidatilor sai cele mai atragatoare locuri de munca.