Job expirat
- sa se asigure de calitatea si executia mancarurilor incluzand cine alternative si alte arii de servicii - sala de mese a personalului si ofiterilor,
- sa se asigure ca procedurile sunt executate la satisfactia pasagerilor,
- sa monitorizeze si sa se asigure ca personalul isi executa responsabilitatile,
- sa se asigure ca mancarea a fost testata de Directia Sanatatii,
- sa se asigure ca se indeplinesc toate normele de igiena si curatenie,
- sa conduca si sa instruiasca personalul de administratie ,restaurant si bar,
- sa mentina toate procedurile de comandare ,primire, stocare si inventar
- 2 ani experienta in restaurant de 5 stele,
- 2 ani experienta la bordul unui vas de croaziera, experienta in supravegherea unui restaurant,
- experienta in supravegherea unui bar,
- engleza fluent,
- Diploma in domeniul hotelier/catering sau echivalent experienta in domeniu, analizele medicale(inclusiv anti-drog)
Agentie de selectare si plasare a fortei de munca