Work & Travel USA - summer 2009

COM INVEST

29-01-2009 | EXPIRA LA 12-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Esti student inscris la o facultate din Romania? Avem vesti bune pentru tine!!!

COM INVEST recruteaza studenti romani si internationali in programul Summer Jobs in USA. Programul este deschis atat studentilor romani cat si celor straini care studiaza in Romania.

Aplica acum si vei avea posibilitatea de a-ti alege jobul tau dintre angajatorii nostrii si sa petreci o vara de neuitat cu prietenii tai in SUA!


CERINTE

Conditii de inscriere in program:
- student la zi, Facultate sau Colegiu
- limba engleza, nivel mediu
- varsta 18-28 ani
- experienta anterioara in munca nu este obligatorie


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
- aplicantii programului W&T vor primi cel putin salariul minim pe economie americana, care este de 6USD/h, contractele fiind de cel putin 40h/saptamana, cu posibilitatea de a munci ore suplimentare


DESCRIEREA FIRMEI

Com Invest este o companie al carui principal obiect de activitate este: Selectia si plasarea fortei de munca, iar prin programele oferite plaseaza studenti, absolventi de facultate, specialisti si persoane cu varsta pana in 40 de ani, in tari din intreaga lume. Programele oferite sunt: de munca (work&travel, seasonal- work), culturale si schimb de experienta (training, au-pair), studiu, calatorie. Tarile vizate in mod special sunt SUA, UK, Australia, Germania, Spania, Olanda, Belgia si Franta.
Avand o activitate progresiva compania detine in prezent 2 birouri: Cluj-Napoca si Sibiu si colaboratori in peste 10 orase din tara. Stafful nostru, caracterizat de profesionalism si avand o pregatire de specialitate a castigat reputatia companiei atat pe plan intern cat si international, si stima aplicantilor nostri.