Personal necalificat pentru ingrijire persoane varstnice in azile private din SUA!

Banca de joburi

28-10-2010 | EXPIRA LA 03-11-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

NATURA ANGAJARII: Contract legal de munca (viza H2B).
FUNCTIA: Ingrijitor persoane varstnice in azile private de batrani.

DURATA CONTRACTULUI DE MUNCA: 6 - 11 luni, cu posibilitate de prelungire a contractului de munca pana la 2 ani, prin extinderea vizei H2B.

DURATA TIMPULUI DE MUNCA SI DE REPAOS: Se lucreaza 8 - 12 ore / zi in functie de necesarul zilnic de munca, 6 zile / saptamana. Durata timpului de repaos este 1 zi / saptamana.

CONDITII DE MUNCA: Munca se desfasoara in azile de batrani si va consta in principal in ingrijirea batranilor rezidenti in respectivul azil. Activitatea se desfasoara urmand instructiunile primite de la superiori, respectand standardul de calitate impus si modalitatea de lucru.
Este o munca solicitanta din punct de vedere fizic si psihic, drept pentru care angajatul trebuie sa se afle intr-o forma fizica si psihica buna, sa fie o persoana sanatoasa, sa aiba dorinta de munca si o buna atitudine fata de responsabilitatile zilnice pe care le primeste. Toate masurile de protectie si securitate in munca vor fi comunicate angajatului de catre angajator, inaintea inceperii muncii si se va urmari respectarea lor.


CERINTE

PROFILUL CANDIDATULUI IDEAL:
- Postul este destinat femeilor si cuplurilor intre 25-55 de ani (intre 21-24 ani se accepta doar persoane cu experienta in acest domeniu).
- Nivelul limbii engleze trebuie sa fie de minim 5,5 din 10.
- Persoane rezistente la munca in picioare, energice, muncitoare si sanatoase.


BENEFICII OFERITE

- contract de munca legal 6-11 luni, cu posibiliate de prelungire a contractului de munca pana la 2 ani, prin extinderea vizei H2B.
- salariul minim garantat de 1800 USD / luna, dar puteti ajunge pana la 2500 USD in functie de orele lucrate.
- cazarea oferita gratuit de angajator.
- masa oferita gratuit de angajator.
- se accepta cuplurile;
- nu este necesara nici experienta si nici calificarea pentru a incepe munca in acest domeniu;
- se obtin calificari in acest domeniu pe parcursul derularii contractului de munca;


DESCRIEREA FIRMEI

Banca de joburi este o companie de recrutare si plasare forta de munca in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii, cu sediul in Brasov - ROMANIA, care ofera candidatilor sai cele mai atragatoare locuri de munca.