Munca in Tabara de copii in SUA

Student Travel Romania

27-12-2009 | EXPIRA LA 02-01-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Camp Counselors USA este un program de schimb cultural, cu durata intre 9-11 saptamani, destinat studentilor sau celor care lucreaza in invatamant si vor sa munceasca in tabere de copii. Acest program ofera oricarui candidat cunoscator de limba engleza posibilitatea de a lucra pe perioada verii intr-o societate noua, deschisa, de a intalni tineri din diferite parti ale lumii,si de a participa la diferite activitati interesante. Participantii vor lucra direct cu copiii ca si instructori (counselors), sau vor face parte din support staff. Plecarile in SUA vor fi intre sfarsitul lunii mai si 20 iunie, 2010.


CERINTE

- Varsta cuprinsa intre 19 ?i 30 ani
- Statutul de student la o universitate/colegiu sau educator/profesor/pedagog/educatie speciala
- Limba engleza la nivel intermediar
- Dorinta sincera de a lucra cu copii, dedicare
- Angajament pe o perioada de min. 9 saptamani


BENEFICII OFERITE

-Bilet de avion dus-intors in SUA gratuit pentru fiecare aplicant!
- Bani de buzunari pe 9 saptamani intre 1200-1500 USD
- Cazare gratuita- Mancare gratuita (free full-board and laundry)
- Transfer gratuit de la aeroport la site-ul de Meet & Greet
- O noapte de cazare gratuita in NYC
- Asigurarea de sanatate platita de tabara .


DESCRIEREA FIRMEI

Student Travel Romania (STR) este compania specializata; in turism pentru studenti si tineri, avand birouri in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Targu-Mures, Miercurea-Ciuc, Sibiu, Arad, Timisoara, Chisinau.
Serviciile noastre sunt special destinate tinerilor care doresc sa calatoreasca pentru studii sau pentru vacanta pur si simplu. Este vorba despre programe de lucru si de studiu in strainatate, emiterea cardurilor internationale, tarife speciale la biletele de avion, precum si la biletele de tren si de autocar pentru transport international, cazare si alte pachete turistice in intreaga lume, asigurari medicale de calatorie in strainatate.