Munca in SUA pentru studenti pe perioada vacantei de vara

Student Travel Romania

11-12-2009 | EXPIRA LA 15-12-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Work and Travel USA este un program de schimb cultural care se desfasoara pe perioada vacantei de vara si este destinat studentilor care vor sa lucreze in SUA, in cadrul diferitelor companii americane. Ofera practic oricarui student posibilitatea de a se integra pe perioada verii intr-o societate noua, deschisa, oferind pe langa oportunitatile implicite de castig (7-15$/ora, posibil bacsis) si avantajul de a cunoaste oameni si locuri noi din perspectiva cetateanului obisnuit mai degraba decat din cea a turistului. Majoritatea ofertelor de munca sunt in domeniul serviciilor turistice: restaurante, hoteluri, parcuri de distractie, baruri, cafenele etc.
Programul iti pune la dispozitie un loc de munca prin cel 3 targuri de munca organizate in Romania (optional), asigurare medicala pe 4 luni si asistenta non-stop pe perioada sederii in SUA.


CERINTE

- STUDENT LA ZI, MASTERAT, DOCTORAT in orice an de studiu, inscris la o universitate acreditata
- varsta sub 30 de ani pana in mai 2010

NOU!!! Si studentii din primul an de studiu pot participa daca media lor pe primul semestru va fi peste 8.


BENEFICII OFERITE

Nu rata promo??ia Early Bird, ??nscrie-te p??n?? ??n 15 decembrie ??i beneficiaz?? de 50 USD reducere! ??nscrie-te ACUM sau altfel mai t??rziu pl??te??ti mai mult!

Cardul internatonal de student inclus (20 RON)
Cartela telefonica cu un bonus de 5$
Optional: preturi speciale la cursuri de limba engleza (partener Bridge Study Language House)
Posibilitatea obtinerii unui credit Work&Travel prin BRD
Oportunitatea de dezvoltare personala si castig prin proiectul Vino cu prietenii
-pentru fiecare prieten inscris in program dupa 1Ianuarie primesti 20$ REDUCERE!
Eliberarea biletelor de avion dus-intors la preturi speciale, avand acreditare IATA
3 Targuri de Locuri de Munca oferind peste 1000 de joburi reale, garantate si foarte bine platite
Transport organizat de Student Travel la Ambasada SUA cu microbuze
Risc minim: compania noastra detine cea mai mica rata de refuz in ceea ce priveste obtinerea vizelor, promovabilitatea la viza fiind 98%
FULL REFUND pentru Refuz de viza*

Organizarea targurilor de locuri de munca in Romania cu participarea angajatoriilor din SUA a devenit deja o traditie, iar acestia sunt incantati sa viziteze tara noastra de la an la an si sa recruteze studentii personal. Urmatorul targ de locuri de munca va avea loc la Bucuresti in data de 16 Martie 2009, unde doritorii vor putea alege dintre peste 300 de locuri de munca in toata America! Destinatii speciale-speciale precum Atlantic City (cazinouri), Florida, California, Montana, New Jersey, Virginia Beach, Myrtle Beach, Connecticut ii asteapta pe cei doritori! Salarii intre 7$-12$, eventual bacsis.


DESCRIEREA FIRMEI

Student Travel Romania (STR) este compania specializata; in turism pentru studenti si tineri, avand birouri in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Targu-Mures, Miercurea-Ciuc, Sibiu, Arad, Timisoara, Chisinau.
Serviciile noastre sunt special destinate tinerilor care doresc sa calatoreasca pentru studii sau pentru vacanta pur si simplu. Este vorba despre programe de lucru si de studiu in strainatate, emiterea cardurilor internationale, tarife speciale la biletele de avion, precum si la biletele de tren si de autocar pentru transport international, cazare si alte pachete turistice in intreaga lume, asigurari medicale de calatorie in strainatate.