Jobs Absolventi in SUA prin BRG work

SC BELRAO GROUP SRL

11-02-2012 | EXPIRA LA 12-03-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descriere job
A . Web designer
Type of Business : Internet Marketing Company , MA, SUA
Position needed: 2
Average work hrs : 35-40 hours
Duration: 12/18 months
Pre-requisite :
Adobe InDesign (Any Level), Flash, Markup (HTML), Adobe Photoshop
(Moderate to Expert)
Adobe Illustrator (Moderate to Expert)

B: Web-developer
Type of Business : Internet Marketing Company , MA, SUA
Position needed: 3
Average work hrs : 35-40 hours
Duration: 12/18 months
Pre-requisite :
1+ years experience in overall web development, experience with PHP;
OOP & basic knowledge of design patterns, MySQL, x(HTML), JavaScript/
AJAX, CSS & HTML-markup, experience with PHP frameworks or popular CMS

C.Cautam Assistant Manager prin programulInternship / Career Training program SUA !

Type of business : Ice cream and coffee shop
State: FL
Average work hrs: 35-40 hours
Payment: minimum $ 8
Duration: 12 / 18 months


Job position details :
* Ordering inventory, cash management (ensuring sufficient change is on site and performing daily cash reconciliations), managing weekly schedule, supervising current staff, training new staff, managing call offs (if an employee can not come to work, you have to get someone else to come in, or go in yourself and cover the shift), working a register.
* Maintaining good communication with the General Manager/GM and informing the GM of any issues, potential issues, important customer comments, etc.
* Generally, the AM will need to be pro-active and will need to do that which is needed in order to ensure continuous and smooth operations of the store.


Exemple pozitii sunt pe www.brgwork.ro/jobs

Atentie, vorbim de un program special creat pentru tine si pentru cariera ta, costurile de administrare ale programului sunt suportate
de catre candidat!

Siguranta contract 100%!

Interviurile de selectie se vor organiza dupa pre-selectia pe baza CV-urilor depuse. LOCURI LIMITATE!


CERINTE

Cerinţe job
Limba straina: Engleză: Incepator
Cerinte:

- studii in domeniu / domeniu conex si minim 12 luni experienta (inclusiv voluntariat, practica la facultate) SAU 5 ani experienta in domeniu
- verifica pre-requisite de la pozitia care prezinta interes
- Engleza la nivel conversational
- maxim 35 de ani

Cost program 12 luni: 2200usd + cheltuieli personale (bilet de avion, asigurare medicala, SEVIS, taxa de viza)

Site-ul nostru contine informatii complete si gratuit postate pentru ca TU sa te informezi gratuit despre acest program, iar pagina noastra de facebook iti sta la dispozitie pentru a interactiona cu clientii nostri.
Alte informaţii
Atentie, pozitiile sunt oferite in cadrul programului de cariera profesionala autorizat si monitorizat de Departamentul de Stat USA. Programul este activ in Romania din 2001 si tipul de viza este J-1.

Ramona este doar unul din candidatii plecati prin acest program: " Este o experienta noua care deja mi-a schimbat viata. Pentru totdeauna! Intalnesc oameni noi in fiecare zi, imi perfectionez engleza, dar si spaniola (care e o limba foarte importanta in SUA), invat lucruri noi si simt ca pot sa construiesc ceva, sa cresc. Nici nu pot descrie in cuvinte tot ceea ce traiesc, dar sfatuiesc pe oricine sa incerce." (Testimonialul complet se gaseste la noi pe site.)

Agentie de recrutare a fortei de munca infiintata in 2005, implicata in dezvoltarea programelor de schimb cultural si experienta practica: au pair, career training, work and travel, step up etc in tari precum: Grecia, SUA, Anglia, Canada, Germania. Noi iti vom oferi o experienta de viata pornind de la propria noastra experienta.

Persoanele interesate sunt rugate sa vizualizeze toate informatiile de pe www.brgwork.ro si trimita email pe info@brgwork.ro

Haideti pe facebook.com/brgwork.ro

Organizam interviuri la cerere.


DESCRIEREA FIRMEI

BRGwork este agentie de recrutare a fortei de munca infiintata in 2005, implicata in dezvoltarea programelor de schimb cultural si experienta practica: au pair, career training, work and travel, step up etc in tari precum: Grecia, SUA, Anglia, Canada, Germania. Noi iti vom oferi o experienta de viata pornind de la propria noastra experienta.