Internship in SUA

Student Travel Romania

27-12-2009 | EXPIRA LA 02-01-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Internship SUA asigura studentilor la zi si proaspat absolventilor unei facultati posibilitatea de a petrece 3 pana la 12 luni in SUA, castigand experienta practica de lucru in domeniul lor de studiu, precum si posibilitatea de a descoperi cultura si stilul de viata americane.

Programul Internship poate incepe in orice perioada a anului. La sfarsitul acestuia studentul poate petrece, in mod facultativ, o perioada de maximum 30 de zile pe teritoriul SUA, dar numai pentru a calatori in scopuri turistice, nu pentru munca.


CERINTE

- Statut de student la zi sau absolvent de mai putin de 12 luni, in cadrul unei universitati de stat sau particulare acreditate
- Sa posedati cunostinte de limba engleza care sa va permita lucrul intr-un mediu de viata american
- Sa aveti o situatie stabila in tara


BENEFICII OFERITE

- Asistenta Student Travel
- Formularul DS-2019 necesar pentru obtinerea vizei J-1
- Asigurare medicala conform cerintelor Guvernului SUA
- Sprijin si asistenta de urgenta oferite de CIEE Boston pe tot parcursul programului
- Ghidul participantului
- Cardul ISIC/IYTC, care ofera peste 28000 de reduceri in Romania si in strainatate
- CIEE online I-caf? ca participantii sa poata comunica usor intre ei.

Domenii in care puteti aplica

Arta si cultura, media si comunicatii, stiinte sociale, biblioteci, consiliere si servicii sociale, management (inclusiv management hotelier), afaceri si comert, finante, stiinte exacte, inginerie, arhitectura, matematica si domenii industriale, agricultura, silvicultura si pescuit, administratie publica si drept.


DESCRIEREA FIRMEI

Student Travel Romania (STR) este compania specializata; in turism pentru studenti si tineri, avand birouri in Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Targu-Mures, Miercurea-Ciuc, Sibiu, Arad, Timisoara, Chisinau.
Serviciile noastre sunt special destinate tinerilor care doresc sa calatoreasca pentru studii sau pentru vacanta pur si simplu. Este vorba despre programe de lucru si de studiu in strainatate, emiterea cardurilor internationale, tarife speciale la biletele de avion, precum si la biletele de tren si de autocar pentru transport international, cazare si alte pachete turistice in intreaga lume, asigurari medicale de calatorie in strainatate.