Ingrijire batrani SUA

Banca de joburi

01-12-2010 | EXPIRA LA 01-12-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

NATURA ANGAJARII: Contract legal de munca (viza H2B).

FUNCTIA: Ingrijitor persoane varstnice in azile private de batrani.

DATA INCEPERII MUNCII EFECTIVE: In aproximativ 8-16 saptamani de la momentul acceptarii dosarului de inscriere.

DURATA CONTRACTULUI DE MUNCA: 6 - 11 luni, cu posibilitate de prelungire pana la 3 ani, prin extinderea vizei H2B.

DURATA TIMPULUI DE MUNCA SI DE REPAOS: Se lucreaza 8 - 12 ore / zi in functie de necesarul zilnic de munca, 6 zile / saptamana. Durata timpului de repaos este 1 zi / saptamana.

CONDITII DE MUNCA: Munca se desfasoara in azile de batrani si va consta in principal in ingrijirea batranilor rezidenti in respectivul azil.

SALARIUL LUNAR si datele de plata a salariului: Muncitorul este platit intre 1800 USD si 2500 USD in functie de orele lucrate. Plata se face lunar prin transfer bancar in contul muncitorului deschis in SUA.

CONDITIILE DE CAZARE: Cazarea este oferita gratuit, iar sistemul de cazare este "live in" adica se locuieste in respectivul azil de batrani.

CONDITIILE DE ASIGURARE A HRANEI: Toate cele 3 mese + gustari sunt oferite gratuit de catre angajator.

ASIGURAREA MEDICALA: Asigurarea medicala privata este recomandata a fi platita de catre angajatii romani si costa aproximativ 300 - 400 USD / luna.

CONDITIILE DE ANGAJARE:
- Promovarea interviului cu angajatrul din SUA;
- Semnarea contractului de munca;
- Obtinerea formularului I 979 din SUA;
- Obtinerea vizei de munca H2B de la Ambasada SUA din Romania (costul vizei este platit de catre viitorul angajat);

ACTE NECESARE PT. INSCRIERE:
- CV in engleza (se va utiliza aplicatia online disponibila pe situl nostru);
- o poza tip pasaport si o poza tip 9/13 la tinuta office (se pot incarca direct pe site, completand formularul de aplicare disponibil);
- copii xerox: buletin, certificat nastere, certificat casatorie (daca e cazul), pasaport (daca aveti);
- cazier judiciar care trebuie tradus in Engleza de catre un traducator autorizat;
- adeverinta medicala de la medicul de familie, cu specificatia "clinic sanatos si apt de munca din punct de vedere psihic si fizic";
- copii xerox dupa toate diplomele de studii;
- adeverinta de la Directia Pasapoarte prin care se certifica ca nu exista vreo interdictie de parasire a tarii.

COSTUL PROGRAMULUI:
- 300 RON - Taxa inscriere in program (procesarea datelor solicitantului) - se achita la momentul depunerii CVului/aplicatiei;
- 400 RON - Taxa de interviu - se achita la momentul sustinerii interviului de limba engleza si de testare a eligibilitatii candidatului, doar daca candidatul a trecut cu succes interviul;
- 600 EURO - Taxa de procesare dosar si obtinere a documentelor din SUA necesare aplicarii pentru obtinerea vizei de munca - se achita doar la semnarea contractului de munca la sediul nostru. Din aceasta taxa se retine doar 100 EURO in cazul in care candidatul nu obtine viza de munca la Ambasada SUA de la Bucuresti, restul de 500 Euro se returneaza candidatului.
- 150 USD - Taxa de viza (este perceputa de catre Ambasada SUA la Bucuresti);
- ~600 - 800 USD - Costul biletului de avion Romania-SUA-Romania (costul biletului poate varia in functie de perioada din an in care se pleaca).
- 160 USD - Taxa pentru participarea la cursurile pregatitoare inainte de inceperea muncii - se achita in SUA la sosire.
- 315 USD - Taxa pentru participarea si absolvirea altor cursuri necesare muncii, conform legii Statelor Unite - se achita in SUA si este dedusa din salariu.

INTERVIUL DE PRESELECTIE: Trebuie sa ne contactati telefonic pentru a sustine un interviu de preselectie cu consultantii agentiei noastre (ATENTIE!!! Consultantii va vor lua in considerare doar daca ati completat CV-ul pe situl nostru, in mod complet).

SELECTIA FINALA: Selectia finala a angajatorului se va face pe baza CVului, prin interviu fata in fata sau prin video-conferinta, de la caz la caz.


CERINTE

PROFILUL CANDIDATULUI IDEAL:
- Postul este destinat doar femeilor si cuplurilor intre 25-55 de ani (intre 21-24 ani se accepta doar persoane cu experienta in acest domeniu). Nu se accepta barbati fara sotie / prietena.
- Nivelul limbii engleze trebuie sa fie de minim 5,5 din 10.
- Persoane rezistente la munca in picioare, energice, muncitoare si sanatoase.


BENEFICII OFERITE

Alte bonusuri oferite angajatului :
- contract de munca legal 6-11 luni, cu posibiliate de prelungire a contractului de munca pana la 3 ani, prin extinderea vizei H2B.
- salariul minim garantat de 1800 USD / luna, dar puteti ajunge pana la 2500 USD in functie de orele lucrate.
- cazarea oferita gratuit de angajator.
- masa oferita gratuit de angajator.
- se accepta cuplurile;
- nu este necesara nici experienta si nici calificarea pentru a incepe munca in acest domeniu;
- se obtin calificari in acest domeniu pe parcursul derularii contractului de munca;


DESCRIEREA FIRMEI

Banca de joburi este o companie de recrutare si plasare forta de munca in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii, cu sediul in Brasov - ROMANIA, care ofera candidatilor sai cele mai atragatoare locuri de munca.