Inginer Project Manager - Liaison pentru SUA

Cambric Consulting SRL

27-07-2011 | EXPIRA LA 26-08-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Aşa cum spune motto-ul nostru, noi intelegem si aplicam Excelenţa în inginerie. Dacă esti un inginer bun, vino şi dovedeste-o in cadrul selecţiei noastre şi noi te vom ajuta sa urci pe treapta urmatoare a carierei tale.
Cautam persoane talentate, dornice de a se forma ca liasoni (om de legatura) la clientii nostri. Aceasta implică o perioada de formare (training) si proiectare pe o durata de la 6 luni la un an în centru de proiectare Cambric Brasov, urmată de o perioadă pe termen lung (cel puţin trei ani) de lucru în Statele Unite ale Americii. Vei fi implicat in proiectare avansata de componente pentru diferite echipamente: motoare, corp, cabine, transmisii, transmisii hidraulice pentru tractoare, camioane, buldozere, excavatoare etc. Vei lucra in Pro/E WF ca Design Engineer si vei fi parte din Centrul nostru de Excelenta CATERPILLAR , împreună cu proiectanti experimentati din întreaga ţară. In aceasta perioada, vei primi toate informaţiile necesare pentru a deveni un manager de proiect care ne va reprezenta la client in Statele Unite.
Ce intelegem noi printr-un inginer BUN? Ingineria este într-o perpetuă schimbare. Avem nevoie de persoane dinamice, open-minded, apropiate de proces, de clientul nostru şi de echipa noastra, în scopul de a asigura comunicarea critica ce este necesara pentru a realiza un produs de clasă mondială.


CERINTE

Ce cautam?
Un inginer mecanic cu minim 3 ani experienta in design sau producţie în industria auto;
Utilizator avansat de Pro/Engineer sau alt software CAD , cu minim 3 ani experienta de proiectare;
Utilizator experimentat al limbii engleze (vorbit şi scris);
Bun negociator, persoana orientata spre analiza si rezolvare de probleme;
Personalitate dinamica, cu o atitudine proactivă, inovatoare;
Experienta in proiectare pentru CATERPILLAR sau alti producători de echipamente off-road este un plus (best practice, internal standards etc.).


BENEFICII OFERITE

Posibilitatea construirii unei cariere de succes in Statele Unite.
Posibilitatea formarii ca specialist in domeniul ingineriei mecanice pentru utilaje de prelucrat terenul si utilaje agricole realizate de cei mai mari producatori in domeniu (Caterpillar, Case New Holland, etc.)


DESCRIEREA FIRMEI

Cambric este un furnizor de servicii de inginerie pentru industria auto, a echipamentelor si utilajelor pentru constructii. Obiectul de activitate al companiei consta in proiectarea asistata de calculator, analiza cu elemente finite, simulari virtuale. Functionand din 1989, Cambric Corporation are sediul central in SUA si isi desfasoara activitatea in SUA, Romania, Germania, Marea Britanie si Armenia. Printre clientii principali se afla firme de varf din SUA si UE: Caterpillar, Case New Holland, Parker Hannifin, Perkins, Boart Longyear.
In Romania Cambric opereaza din 1997, avand sediul central in Brasov. Din 2005 a fost deschis sediul din Craiova iar din ianuarie 2011 a fost inaugurat punctul de lucru din Iasi.

www.cambric.com

Date de contact:
e-mail: job@cambric.ro;
tel: 0268 546 063, int.103
adresa: Brasov, str. Branduselor, nr.84