Career Training in SUA

COM INVEST

19-09-2009 | EXPIRA LA 24-09-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Programul Career Training este destinat persoanelor care au absolvit o facultate sau colegiu si doresc sa se specializeze si sa isi imbunatateasca cunostintele si aptitudinile in domeniul in care au terminat studiile din cadrul facultatii sau domeniile adiacente acesteia, sau domeniul in care au experienta in munca.
Programul Career Training are 2 optiuni:
1. Full Service Placement / Security
2. Self-Arranged Placement / Independent

Avantaje organizatorice:

* Programul se deruleaza in SUA
* Locatii deosebite
* Documentatie necesara obtinerii vizei
* Asistenta Com Invest 24/7
* Bilete de avion la preturi avantajoase

Avantaje educationale:

* Programul porneste de la standardele din domeniul de referinta si este adaptat in functie de analiza nevoilor de training ale participantilor
* Pe parcursul programului, se face o evaluare a participantilor pentru a vedea cum au folosit acestia cunostintele si aptitudinile dobandite si care este impactul activitatii lor
* Imbunatatirea limbii engleze


CERINTE

* Absolventi facultate, colegiu (in cazul in care aplicantul nu a absolvit o facultate sau colegiu, pentru a se califica pentru acest program este nevoie de cel putin 2 ani de experienta in munca)
* Virsta maxima 32 ani
* Limba engleza


BENEFICII OFERITE

* Salar minim garantat de 1000 USD/luna
* Toate training-urile au cazare + masa asigurate la costuri minime!


DESCRIEREA FIRMEI

Com Invest este o companie al carui principal obiect de activitate este: Selectia si plasarea fortei de munca, iar prin programele oferite plaseaza studenti, absolventi de facultate, specialisti si persoane cu varsta pana in 40 de ani, in tari din intreaga lume. Programele oferite sunt: de munca (work&travel, seasonal- work), culturale si schimb de experienta (training, au-pair), studiu, calatorie. Tarile vizate in mod special sunt SUA, UK, Australia, Germania, Spania, Olanda, Belgia si Franta.
Avand o activitate progresiva compania detine in prezent 2 birouri: Cluj-Napoca si Sibiu si colaboratori in peste 10 orase din tara. Stafful nostru, caracterizat de profesionalism si avand o pregatire de specialitate a castigat reputatia companiei atat pe plan intern cat si international, si stima aplicantilor nostri.