Hoteluri din Spania selecteaza PERSONAL pentru a lucra in sezonul estival 2014, Spania

STUDLINE SRL

16-04-2014 | EXPIRA LA 16-05-2014

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Agentia noastra selecteaza Ospatari(te), Ajutoare bucatarie, Receptioneri si Cameriste pentru hoteluri de 3-4* din Spania. Plecari in lunile Aprilie, Mai, Iunie, Iulie.

Ai sansa de a-ti schimba stilul de viata pentru cateva luni de zile, de a-ti exersa si dezvolta cunostintele de limba engleza, germana sau spaniola si, bineinteles, de a te bucura de soarele si litoralul spaniol!


CERINTE

SE CER:
- cunostinte de limba engleza la nivel bun, de limba spaniola la nivel incepator/bun, precum si cunostinte de limba germana la nivel bun (pentru posturile de Receptioner) si de limba franceza la nivel bun (pentru posturile de Receptioner);
- o minima experienta in domeniu constituie avantaj, pentru receptie;
- pasaport.


BENEFICII OFERITE

- contract legal de munca pe perioada de 3-6 luni;
- salariu de 300 Euro/luna;
- cazare GRATUITA;
- masa GRATUITA;
- plecare rapida.


DESCRIEREA FIRMEI

SC STUDLINE SRL cu punctul de lucru in municipiul Galati, are ca obiect de activitate recrutarea si plasarea fortei de munca din Romania in strainatate, mai ales in tari precum Anglia, Germania, Italia, Spania, Olanda, Grecia, Cipru, Emiratele Arabe Unite, etc.
Profesionalismul si operativitatea serviciilor furnizate de catre echipa noastra va pot oferi, in cel mai scurt timp, un contract de munca in strainatate in concordanta cu aspiratiile si pregatirea dumneavoastra profesionala. Suntem flexibili in alegerea modului de plata a comisionului de mediere, clientii nostri pot alege varianta de plata a acestuia in totaliatate, dupa prima luna de contract.