Cules capsuni SPANIA pt femei

Banca de joburi

26-12-2010 | EXPIRA LA 01-01-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

URGENT! Semnari contracte munca la cules capsuni Spania. Inscrieri pana la data de 14 Decembrie.

Data inceperii muncii efective: Ianuarie - Februarie 2011 (semnarea contractelor de munca in 12-19 Decembrie 2010, pentru toti cei inscrisi pana la data de 10 Decembrie).

Durata contractului de munca: 3-5 luni, cu posibilitate de prelungire a contractului de munca.

Durata timpului de munca: Se lucreaza 6,5 ore / zi , 6-7 zile / saptamana.

Conditiile de munca: Munca se desfasoara in camp si va consta in principal in culesul capsunilor si alte activitati ce deriva din acest post. Este o munca solicitanta din punct de vedere fizic, drept pentru care muncitorul trebuie sa se afle intr-o forma fizica buna, apt sa lucreze in picioare si aplecat pe toata perioada programului, sa fie o persoana sanatoasa, sa aiba dorinta de munca si o buna atitudine fata de responsabilitatile zilnice pe care le primeste.

Salariul lunar si datele de plata: Muncitorul este platit la ora si este platit cu min. 5,80 euro brut / ora (din care se scade 2%IRPF, 0,45% somaj), minim 800 euro / luna net. Plata se face saptamanal sau bilunar.

Conditiile de cazare: Se ofera cazare gratuita.

Conditiile de asigurare a hranei: La fiecare 4 ore se face pauza de masa, muncitorii asigurandu-si singuri hrana. Muncitorii au acces la magazinele din zona pentru procurarea hranei.

Asigurarea medicala: Asigurarea medicala a angajatilor romani este similara cu cea a angajatilor spanioli. Asigurarea medicala este suportata de catre angajat si contributia este inclusa in cei 82 euro platiti lunar de catre acesta.

Transportul din Romania in Spania si retur: Transportul Romania - Spania este suportat de catre angajat pe cheltuiala sa - 100 euro, iar transportul Spania-Romania este oferit de catre angajator in mod gratuit pe cheltuiala sa.

Acte necesare pt. inscriere:
- CV in limba romana (se va utiliza aplicatia online disponibila pe situl www.danfil-jobs.com);
- o poza tip pasaport si o poza tip 9/13 (se pot incarca direct pe site, completand formularul de aplicare disponibil);
- copii xerox: buletin, certificat nastere, certificat casatorie (daca e cazul), pasaport (daca aveti);
- cazier judiciar;
- adeverinta medicala de la medicul de familie, cu specificatia "clinic sanatos si apt de munca din punct de vedere psihic si fizic";
- copii xerox dupa toate diplomele de studii;

Costul programului:
- 500 RON - Taxa de inscriere si procesare dosar.
- 180 EURO - Comision de mediere. Acest comision se achita inainte de semnarea contractului de munca, dar se returneaza integral in cazul in care candidatul nu a fost selectat si nu a semnat contractul de munca cu angajatorul din Spania pana cel tarziu la data de 15 Februarie.
- 100 EURO - Biletul de autocar Romania-Spania.

Interviul de selectie: Trebuie sa ne contactati telefonic pentru a sustine un interviu de selectie cu consultantii agentiei noastre si inscrierea efectiva pentru ocuparea unui loc de munca (ATENTIE!!! Consultantii va vor lua in considerare doar daca ati completat CV-ul pe situl nostru, in mod complet).

Semnarea contractelor de munca: Semnarea contractelor de munca se va face direct cu angajatorul spaniol, in Brasov, in perioada 12-19 Decembrie 2010.

Pentru a va inscrie intrati pe situl nostru www.danfil-jobs.com in vederea aplicarii la acest loc de munca.


CERINTE

Profilul candidatului ideal:
- Persoane rezistente la munca in picioare si aplecat, energice, muncitoare si sanatoase.
- Sa aiba o atitudine corespunzatoare fata de angajator, superiori, si fata de sarcinile care i se dau spre executare la locul de munca;


BENEFICII OFERITE

-


DESCRIEREA FIRMEI

Banca de joburi este o companie de recrutare si plasare forta de munca in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii, cu sediul in Brasov - ROMANIA, care ofera candidatilor sai cele mai atragatoare locuri de munca.