Consultant vinzari - PROMOTER

TIPOGRAFIA S.A.

14-04-2010 | EXPIRA LA 19-04-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Va propunem un Job in vinzari de PUBLICITATE in doua publicatii din Ialomita, saptaminalul cu tiraj de 3200 ex. / 4000ex. pe luna, Curierul de Ialomita si lunarul cu tiraj de 40 000ex. /50 000ex. pe luna, Agenda - Magazin de Ialomita. Totodata puteti vinde si Servicii si produse tipografice si editoriale in aceleasi conditii. Se lucreaza si se plateste la contracte incheiate pentru Publicitate cu un procent de 25% din valoarea contractului pe luna pe toata perioada contractului care poate fi si pe un an de zile. Daca ai incheiatul un contract de publicitate salariul vine de la sine fara alte eforturi tot anul. Si pentru servicii si produse editoriale si tipografice de 15%.pe fiecare contract.
??? Identificare de noi clienti
??? Dezvoltarea portofoliului de clienti
??? Administrare de conturi client
??? Negociere contracte
??? Monitorizarea stadiului lucrarilor in procesul tehnologic si de livrare
??? Consiliere despre solutia optima pentru client
??? Se asigura ca cunoaste temeinic portofoliul de produse si servicii
??? Facturare
??? Urmarirea incasarii
??? Evaluarea periodica a nivelului de satisfactie a clientilor
??? Construirea ofertelor pe baza caracteristicilor tehnice ale solutiilor
??? Deplasari la intalniri cu clientii
??? Responsabil pentru atingerea obiectivelor personale, ale echipei si ale organizatiei


CERINTE

Atribute personale:
??? Carismatic si persuasiv
??? Bun comunicator
??? Experimentat
??? Punctual, parolist, corect
??? Cu simtul umorului
??? Bun coleg
??? Optimist


BENEFICII OFERITE

- pachet salarial atractiv 25% publicitate si 15% servicii si produse procent din venituri
- sanse reale de promovare
- training


DESCRIEREA FIRMEI

Bine ati venit la TIPOGRAFIA S.A. Suntem atat de fericiti ca ne-ati gasit si va incurajez sa navigati paginile site-ului nostru sa aflati despre toate serviciile si produsele noastre
TRADITIE pentru VIITOR

DESPRE NOI ... una dintre cele mai mari tipografii ??n partea de Sud-Est a Romaniei dupa cele din Bucuresti, TIPOGRAFIA S.A. cu noul brend EVER PRINT este recunoscuta pentru tiparire de calitate superioara si servicii personalizate pentru carte, ziare, reviste, flyere, pliante, afise, etichete si imprimate-facturi,chitante inseriate pe hirtie autocopiativa .
Din momentul deschiderii usilor noastre in 1971, Tipografia a continuat sa se extinda si sa creasca, in prezent este cea mai mare tipografie din Ialomita si imprejurimi / Calarasi, Tulcea, Braila, Ilfov. Avem 13 ani de experienta pentru P.C., CTP si tehnologie offset si digitala, pe care le folosim pentru a oferi cele mai eficiente solu??ii pentru nevoile de imprimare ale clientilor nostri.
Aceste resurse si angajamentul nostru va asigura un produs de calitate.
Tipografie, Editura STAR TIPP, Agentia de publicitate ECOUL, Depozit Arhive Particulare CRONOS, intr-un cuvint Tipografia S.A., fondata in 1970, reinfiintata in 1992 ca societate cu capital integral privat, la ora actuala detine un capital social de 296 100 lei.