CASIER - SLOBOZIA

ALPHA BANK ROMANIA

31-01-2009 | EXPIRA LA 06-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoana vizata va mânui numerar in lei si valuta, efectuand tranzactiile de depunere/ retragere bani, solicitate de catre clienti; el/ ea va asigura vanzarea, catre clienti, a unei anumite game de produse bancare (certificate de depozit, cecuri de calatorie etc.).


CERINTE

- Experienta relevanta in mânuirea banilor, lei si valuta, de preferat (nu obligatoriu) in cadrul sistemului bancar;
- Cerinte minime de studii: absolvent/a de liceu;
- Cunostintele de limba engleza vor fi considerate un avantaj;
- Orientare spre clienti;
- Acuratete si atentie la detalii;
- Seriozitate, incredere in fortele proprii, responsabilitate, capacitate de indeplinire prompta a obiectivelor propuse in intervale temporale limitate.


BENEFICII OFERITE

Aplicantii vor avea oportunitatea sa se alature unei organizatii renumite si vor beneficia de oportunitati de dezvoltare a carierei si un mediu excelent de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

ALPHA BANK ROMANIA apartine unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Grecia, Alpha Bank Group, cu o experienta de peste 130 de ani in sectorul bancar. ALPHA BANK ROMANIA, prima banca straina ce a venit in Romania dupa anul 1990, ofera o gama larga de produse si servicii bancare pentru persoane fizice, cat si solutii complexe de finantare pentru corporatii.

Toate CV-urile vor fi pastrate in conditii de confidentialitate. Doar candidatii ale caror aplicatii sunt selectate vor fi contactati pentru interviu.