Manager Relatii Clienti - Asigurari

Allianz Tiriac Asigurari

16-07-2012 | EXPIRA LA 15-08-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Performanta noastra se bazeaza pe competenta si profesionalismul angajatilor nostri, pe incurajarea intitiativelor acestora si cultivarea spiritului de echipa.

Daca iti doresti o cariera de succes in asigurari, vino sa inveti de la profesionisti!

Iti oferim un mediu de lucru stabil, stimulativ si oportunitati de dezvoltare profesionala si personala.

Cautam oamenii potriviti, ii sustinem sa evolueze profesional si ii promovam pe pozitiile potrivite.

Performanta noastra se bazeaza pe competenta si profesionalismul oamenilor si pe relatiile dintre acestia, pe cultivarea spiritului de echipa.


CERINTE

Experienta in asigurari de minim 6 luni
Studii universitare definitivate
Bune abilitati de comunicare
Bune cunostinte ale pietei locale de asiguari
Cunostinte operare PC
Bune capacitati organizatorice si de coordonare


BENEFICII OFERITE

Salariu fix
Comisoane din vanzari
Bonusuri


DESCRIEREA FIRMEI

Allianz–Tiriac, membra a Grupului Allianz - unul din liderii mondiali in domeniul serviciilor financiare si de asigurari, este un brand care a reusit sa se impuna pe piata din Romania, bucurandu-se de stabilitate financiara, notorietate si apreciere pentru performantele inregistrate constant de-a lungul celor peste 16 ani de activitate.

Grupul Allianz - Partener stabil pentru clienti, parteneri, angajati si actionari
Grupul Allianz deserveste aproximativ 75 milioane de clienti in peste 70 de tari ale lumii. Pe fiecare dintre principalele segmente de activitate pe care opereaza – servicii de asigurari generale si de viata, respectiv administrarea activelor - Grupul Allianz beneficiaza de recunoastere internationala atat pentru profesionalismul si expertiza reprezentantilor sai cat si pentru soliditatea afacerilor derulate.
VALORILE NOASTRE


COMPETITIVITATE: Competitivi prin valoarea produselor si a oamenilor care ne reprezinta, zi de zi, in relatia cu clientii si societatea, promovam calitatea, performanta si profesionalismul.

DEDICATI CLIENTILOR NOSTRI: Preocupati de nevoile de protectie financiara ale clientilor nostri, suntem consecventi in a le oferi cele mai bune produse si servicii.

COMPETENTA: Combinam experienta internationala cu buna intelegere a conditiilor pietei locale, oferindu-le clientilor nostri solutii de asigurare complete, moderne, inovative.

INCREDERE: Ne onoram promisiunile asumate prin contractele de asigurare si suntem mereu aproape de clientii nostri, atunci cand acestia au nevoie de noi.