Operations Officer, perioada determinata - Sighisoara

UniCredit Tiriac Bank

30-10-2009 | EXPIRA LA 05-11-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Desfasoara activitati operationale specifice.
-Asigura satisfacerea cerintelor tuturor clientilor prin procesarea activitatilor operationale la timp si cu acuratete.
-Asigura prevenirea riscului operational, cu respectarea normelor si procedurilor interne si a cadrului legal in vigoare.
-Satisface la timp si cu acuratete toate solicitarile de natura operationala, dovedind atitudine si comportament profesionale, precum si calitatea serviciilor.
-Verifica toate documentele solicitate de la clienti si documentele prezentate de acestia, cu respectarea normelor si procedurilor interne ale bancii, a normelor BNR si a legislatiei in vigoare.
-Proceseaza la timp si cu acuratete toate operatiunile aferente postului, conform normelor si procedurilor interne ale bancii.
-Colaboreaza cu Coordonatorul de Proiect in vedere imbunatatirii proceselor / procedurilor.
-Opereaza deschideri de conturi in EzY Banking si prin Excel in CORE2, deschideri de pachete in EzY Banking, interogari CRB/BC si analizeaza dosarele de Overdraft.


CERINTE

-Minimum 1 an experienta de front office sau in activitatile de tranzactii operatiuni
-Abilitati de comunicare verbala si scrisa in limba engleza
-Cunostinte operare PC
-Capacitate de lucru sub stres
-Atent la detalii
-Aptitudini foarte bune de relationare si comunicare
-Spirit de echipa


DESCRIEREA FIRMEI

UniCredit Tiriac Bank este membra a Grupului UniCredit, o importanta institutie financiara internationala, cu o retea de peste 10.000 sucursale in 27 de tari.

Aflata in top 5 jucatori pe piata romaneasca, UniCredit Tiriac Bank ofera clientilor sai, prin intermediul celor peste 240 sucursale si peste 3.000 angajati, solutii financiare pentru necesitatile persoanelor fizice, I.M.M., marilor companii, persoanelor fizice autorizate.

Suntem singura banca din Romania cu o retea de sucursale specializata pe servicii si produse dedicate companiilor. Suntem recunoscuti ca cea mai buna banca specializata pe real estate si, practic, suntem singura banca cu o divizie dedicata acestui tip de proiect. In plus, avem cross border solutions, prin intermediul carora organizam relatiile bancare ale clientilor in multiple tari astfel incat sa beneficieze de aceeasi calitate a serviciilor ca si in tara de origine.