Software Developers for Microcontrollers - SIBIU - Multinationala de Renume

iQuest Consulting

18-09-2007 | EXPIRA LA 18-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este un important actor mondial in sectorul serviciilor ingineresti, cu birouri in 24 de tari situate pe 3 continente. Este un partener de preferat al unor mari grupuri mondiale din domeniul telecomunicatiilor, precum Alcatel, France Telecom, Sagem; automotive (Peugeot, Renault, Daimler-Chrysler, BMW, Audi); aeronautic (Airbus), naval si industrial.

In cadrul strategiei sale de dezvoltare in Romania, clientul nostru doreste extinderea echipei din Sibiu pe partea de dezvoltare software pentru domeniile automotive si telecom. Angajatii noii divizii, ingineri software, vor concepe, codifica, integra si testa aplicatii destinate microcontrollerelor.


CERINTE

- experienta solida in limbaje de programare dedicate (C, JAVA)
- cunoasterea modului de lucru in ciclu V
- cunostinte de limba engleza
- experienta in dezvoltarea de software embedded


BENEFICII OFERITE

- Se ofera stagii de pregatire si posibilitatea de a lucra intr-o industrie in plina dezvoltare, alaturi de o echipa de profesionisti.
- Sanse reale de a construi o cariera de succes in domeniu.
- Un sistem de salarizare motivant si oportunitati de dezvoltare profesionala.
- Atmosfera occidentala de lucru si respect fata de angajati.


DESCRIEREA FIRMEI

iQuest Consulting este o firma de consultanta in management si strategie, specializata in conducerea proiectelor de schimbare. Actionam in domenii precum performanta proceselor, managementul strategic al resurselor umane, marketing si strategie, dezvoltare organizationala. Partenerii nostri fiind atat firme de consultanta IT din strainatate cat si companii multinationale cu filiale in Romania.