Senior Programmer .NET, OOP

Job Connect

19-06-2012 | EXPIRA LA 19-07-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania cu care colaboram are o activitate de 6 ani pe piata sibiana. In acest timp a avut o ascensiune rapida, fiind cerificata de catre Microsoft Certified Partener pentru preocuparea de a fi mereu la curent cu ultimele tehnologii si pentru cele mai bune practici. De asemenea, 70 % dintre angajatii care lucreaza aici sunt certificati, fiind foarte apreciata participarea la cursuri si conferinte internationale. Echipa de lucru este una tanara, dinamica si ambitioasa.
Serviciile oferite sunt urmatoarele:

Dezvoltare de softuri particularizate

Mentenanta si suport software

Outsourcing


CERINTE

Pentru nivelul programator normal urmarim:

Stapanire principii OOP
Stapanire clase de baza in C# (acoperite in majoritatea tutorialelor de C#) Exemplu: stapanire colectii de date, iteratori, lambda expressions; stapanire lucru cu evenimente si delegati; stapanire minim 1 toolkit graphic (exemplu: Winforms)
Viteza de scriere a codului
Capacitate buna de asimilare de informatii noi prin cautare de exemple pe google si adaptare a solutiilor gasite pe proiectul in curs.

Pentru nivelul programator senior urmarim experienta in una din urmatoarele pachete de tehnologii:
1. ASP.NET, HTML, Java Script, Ajax, JQuery, CSS, XML, XSL, Webservices (ASMX sau WCF), MsSQL

- Minim 5 ani experienta
- Capacitatea de a implementa independent si rapid proiecte folosind limbajele enumerate WPF, Webservices (ASMX sau WCF), MsSQL

2. WPF, Webservices (ASMX sau WCF), MsSQL
- Minim 3 ani experienta
- Capacitatea de a implementa independent si rapid proiecte folosind limbajele enumerate OpenXML, Webservices (ASMX sau WCF), MsSQL


BENEFICII OFERITE

In fiecare an, este alocat un anumit buget pentru trimiterea angajatilor la conferinte si traininguri. Membrii echipei sunt incurajati si sustinuti sa obtina certificari care sa ateste nivelul lor de cunostinte. De asemenea, expunerea angajatilor la conferinte tehnice le largeste orizontul de cunostinte si le da mai multe perspective asupra parcticii lor de zi cu zi.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.