Senior Hr Consultant- Sibiu

EuroTriade Romania

26-02-2011 | EXPIRA LA 04-03-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Iti doresti o cariera in domeniul resurselor umane intr-o companie multinationala?

Alatura-te biroului din Romania (Sibiu) al echipei Eurotriade! Suntem o companie de consultanta in managementul resurselor umane, cu o experienta internationala de peste 20 de ani. Majoritatea proiectelor de recrutare desfasurate de catre noi au vizat pozitii de middle si top management in domeniul industrial, in medii multiculturale.
Dorim sa ne extindem echipa cautand un Senior HR Consultant, responsabil de proiectele de middle si top management existente in companie.


Responsabilitati:

Veti avea ocazia de a gestiona in totalitate un proiect de recrutare. Sunteti responsabil de gestionarea relatiei cu clienti, de identificarea si evaluarea candidatilor, solutionarea si finalizarea procesului de recrutare. Sunteti interlocutor privilegiat al clientilor nostri, aducand consiliere specifica , adaptata la piata locurilor de munca din tara.


CERINTE

Aveti experienta (3-5 ani) in domeniul recrutarii intr-un mediu multicultural. Vorbiti fluent engleza, franceza sau germana constituind avantaje si detineti cunostinte despre piata fortei de munca din Romania.
Sunteti autonom si totusi caracterizat de un puternic spirit de echipa, dati dovada de angajamant personal , lucru care dovedeste calitatea dvs de antreprenor. Aveti un puternic simt al serviciilor , si fiind flexibil aveti tendinta de a functiona multi task . Sunteti reactiv si aveti o buna capacitate de ascultare.


BENEFICII OFERITE

Dezvoltare intr-un mediu multicultural
Autonomie si libertate de organizare intr o companie putin ierarhica
Polivalenta functiei
Recompensarea performantelor


DESCRIEREA FIRMEI

EuroTriade este o companie multinationala specializata in domeniul consultantei in resurse umane. Avem sedii in tari ca Germania, Franta, Rusia, China si Romania.
Compania a fost infiintata in anul 1989 si de-a lungul timpului si-a construit o experienta bogata in domeniul automotiv si al distributiei, avand parteneri nationali si multinationali de renume.
In intampinarea dorintelor dumneavoastra de a avea un viitor profesional cat mai bun, asteptam candidaturile dumneavoastra si ne angajam in a va oferi sansa de a lucra pentru partenerii nostri.