Sef Departament Resurse Umane

EuroTriade Romania

12-09-2008 | EXPIRA LA 18-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Companie multinationala din domeniul automotive cauta Sef Departamnet Resurse Umane pentru sediul sau din Medias. Veti fi responsabil de planificarea si dirijarea proceselor de dezvoltare a resurselor umane si management al performantei in scopul imbunatatirii eficientei individuale si organizationale, veti Oferi recomandari cu privire la strategii de comunicare cu angajatii destinate sa maximizeze gradul de angajament al angajatilor si sa minimizeze gradul de conflict, veti monitoriza activitatea functiunii de resurse umane.


CERINTE

Aveti studii superioare - profil economic / juridic, experienta in domeniu - minim 5 ani. Vorbiti fluent limba germana si/sau engleza, si aveti cunostinte avansate de operare calculator - MS Office. Aveti cunostinte privind procedurile si instructiunile de lucru aplicabile in activitatea de resurse umane, cunostinte privind legislatia muncii.


BENEFICII OFERITE

Munca intr-o companie internationala de renume
Posibilitatea dezvoltarii unei cariere
Coaching permanent


DESCRIEREA FIRMEI

EuroTriade este o companie multinationala specializata in domeniul consultantei in resurse umane. Avem sedii in tari ca Germania, Franta, Rusia, China si Romania.
Compania a fost infiintata in anul 1989 si de-a lungul timpului si-a construit o experienta bogata in domeniul automotiv si al distributiei, avand parteneri nationali si multinationali de renume.
In intampinarea dorintelor dumneavoastra de a avea un viitor profesional cat mai bun, asteptam candidaturile dumneavoastra si ne angajam in a va oferi sansa de a lucra pentru partenerii nostri.