Sef Departament Ofertare / Licitatii publice

Job Connect

12-09-2010 | EXPIRA LA 18-09-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie cu capital spaniol ce desfasoara diverse proiecte de constructii: urbanizare, constructii scoli, spitale, centre sanitare, etc. Compania se afla de putin timp in Sibiu, insa a lucrat pentru o diversitate mare de proiecte in Spania, Portugalia si Romania.

Persoana care va ocupa acest post va coordona o echipa de tehnicieni / specialisti responsabili de pregatirea dosarului pentru participarea la licitatia publica.
Întocmire devize, calculatii pret, postcalcule
Coordonarea permanenta a relatiilor cu furnizorii de materiale, subantreprenorii, clientii
Gestionarea sistemului de management al calitatii la nivel de locatii
Stabilirea unor relatii optime cu clientii, pentru rezolvarea în timp util si în bune conditii a tuturor problemelor aparute pe parcursul desfasurarii activitatii.
Raspunde pentru calitatea negocierii contractelor/actelor aditionale cu clientii
Raspunde pentru corectitudinea devizelor întocmite si a documentatiei trimise Beneficiarului
Raspunde pentru calitatea activitatii personalului aflat în subordine


CERINTE

Specialistul pe care noi il cautam are experienta in pregatirea ofertei de participare la licitatii publice pentru domeniul constructiilor. Activitatea sa a avut ca rezultat castigarea de proiecte in colaborare cu institutii din asdministratia Statului (primarii, prefecturi, scoli, etc). Un plus care ne poate arata ca esti candidatul de care are nevoie clientul nostru ar putea veni si din reteaua ta profesionala precum si din coordonarea unei echipe alaturi de care s-a pregatit oferta prin intermediul careia s-a castigat proiectul. Fiind vorba despre o companie cu capital strain, parte a unei grup din Spania, este importanta cunoasterea unei limbi straine: engleza si/sau spaniola.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.