SEF DE SCHIMB - Sibiu

Flaplast SRL - membru RTC Group

31-08-2007 | EXPIRA LA 30-09-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Supervizarea activitatii de asamblare piese pentru clientul nostru
- Planificare si urmarire productie
- Supervizarea formatiei de lucru
- Urmarirea necesarului de materiale
- Lansarea comenzilor catre departamentul de logistica


CERINTE

- Studii medii, (preferabil superioare - inginerie mecanica/electromecanica)
- Experienta constituie avantaj
- Cunostinte operare calculator
- Bune abilitati de organizare


BENEFICII OFERITE

Bonusuri in functie de realizari
Traininguri dupa angajare


DESCRIEREA FIRMEI

Pe o piata dominata de companii multinationale, RTC Holding reprezinta unul din putinele grupuri comerciale mari in proprietate romaneasca, un holding cu mai mult de 65 de companii, lider pe zona de birotica-papetarie(Office Express), cargo-curierat(TCE) si retail produse media(Diverta).

Pentru RTC Holding, 2005 a insemnat aniversarea a 15 ani de activitate pe piata romaneascasi o strategie de expansiune puternica pe mai multe segmente de piata printr-o politica de achizitii spectaculoase: Grupul Best, Sistec, Simtech Datacom, ProCa si nu in ultimul rand distribuitorul de carte ProNoi.

Flaplast este firma de productie, injectie mase plastice, desprinsa din firma mama Flaro. Firma a luat nastere in anul 1923, avand ca traditie de aproape un secol in producerea de articole fabricate de uz gospodaresc si casnic, a articolelor pentru biroctica si papetarie, dar si a unei serie de accesorii folosite in filaturile si tesatoriile din Romania.

Candidatii interesati pot aplica (mentionati postul si firma) si la fax: 0269.22.00.83 sau email:stefana.labusca@hrconsultanta.ro