Sef de Linie in Productie

Job Connect

12-01-2015 | EXPIRA LA 11-02-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este activ in industria automotive si furnizeaza solutii in domeniul ingineriei, al componentelor auto, fiind un partener cheie pentru producatorii de automobile. Este lider pe piata internationala pentru fiecare dintre cele patru grupuri de afaceri.
Avand 84.000 de angajati, compania este prezenta in 33 de tari, detinand 320 de fabrici si 40 de centre de dezvoltare. In Romania este prezenta in 4 orase.
In Sibiu, compania este prezenta din anul 2003 si produce huse pentru scaunele de la masini.

Ca Sef de linie in productie veti coordona o echipa de aproximativ 25 de oameni. Veti organiza, monitoriza si evalua angajatii din subordine. Va veti ocupa de un bun management al liniei de productie si va veti asigura ca standardele de calitate sunt respectate. Veti fi in permanenta in contact direct cu echipa pe care o veti coordona si veti oferi sprijin si ajutor in rezolvarea problemelor ce pot sa apara.


CERINTE

Pentru postul de Sef de linie in productie, suntem in cautarea unei persoane absolventa de inginerie, o persoana cu inclinatie spre domeniul tehnic si care are experienta in coordonarea de oameni. Sunteti persoana potrivita daca ati acumulat experienta in coordonarea de oameni fie intr-un mediu de productie fie intr-un alt domeniul cum ar fi cel al comertului, al vanzarilor.

Daca sunteti in cautarea unei schimbari profesionale si industria automotive este un domeniu in care va vedeti activand pe termen lung, va rog sa imi trimiteti Cv-ul dumneavoastra pe adresa recrutare@jobconnect.ro.

O zi frumoasa!
Dana Gradinaru


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.