Responsabil Relatii Clienti

EuroTriade Romania

20-06-2011 | EXPIRA LA 20-07-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Eurotriade si clientul nostru, companie multinationala ce ofera prin filiala sa din Sibiu servicii de: programare si call-center pentru clientii germani sunt in cautarea unui Responsabil Relatii Clienti, in contextul dezvoltarii echipei.
Va veti ocupa in special de : asigurarea satisfactiei clientului, in contextul cumparari online de piese auto, de operarea in sistem a tuturor comenzilor, de dezvoltarea continutului site-ului de prezentare si de dezvoltarea relatiilor cu potentialii clienti.


CERINTE

Detine cunostinte avansate de limba germana (nivel limba materna).
Are studii medii sau superioare.
Are exeprienta in unul dintre domeniile : relatii cu clientii, call –center, asistenta manageriala, traduceri, auto.
Este pasionat de PC si navigare Internet.
Are capacitatea de a lucra in echipa, este atent la detalii, organizat, meticulos.


BENEFICII OFERITE

Oferta:

Oportunitatea de a va alatura unei companii multinationale;
Interactiuni cu echipe muticulturale;
Cursuri de specializare si training.


DESCRIEREA FIRMEI

EuroTriade este o companie multinationala specializata in domeniul consultantei in resurse umane. Avem sedii in tari ca Germania, Franta, Rusia, China si Romania.
Compania a fost infiintata in anul 1989 si de-a lungul timpului si-a construit o experienta bogata in domeniul automotiv si al distributiei, avand parteneri nationali si multinationali de renume.
In intampinarea dorintelor dumneavoastra de a avea un viitor profesional cat mai bun, asteptam candidaturile dumneavoastra si ne angajam in a va oferi sansa de a lucra pentru partenerii nostri.